Krijuara për buzëqeshjen tuaj!

Ne e dimë se sa e rëndësishme është temperatura brenda shtëpisë tuaj. Pavarësisht nga kushtet atmosferike, me Daikin ju gjithmonë keni temperaturën e dëshiruar në shtëpinë tuaj. Ne krijojmë klimën perfekte, pikërisht për ju.

Kondicionerë ajri

Shihni shumëllojshmërinë e kondicionerëve të ajrit për shtëpinë tuaj!

Shihni tani

Pompat termike

Gjeni zgjidhjen perfekte për ngrohje dhe ujë të ngohtë për shtëpinë tuaj!

Mësoni më shumë

Pastrues të ajrit

Dëshironi të thithni ajrin që është 3 herë më i pastër, më i shëndetshëm dhe më i freskët?

Zbuloni se si

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Po kërkoni një sistem për ngrohje, ftohje, ajrosje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj?

Zbuloni të gjitha zgjidhjet e Daikin për shtëpi ose ndërtesa të vogla afariste në Qendrën Virtuale të Daikin.

DAI_CSI19_WEB-Banner_1050x500_white.jpg

Na vlerësoni!

Na vlerësoni përmes anketës on-line – mendimi juaj ka rëndësi! 

Ne përpiqemi vazhdimisht të ofrojmë produktet dhe shërbimet më të mira, dhe na nevojiten komentet tuaja që të përmirësohemi vazhdimisht.

Ndani përvojën tuaj me Daikin dhe mund të fitoni një nga 2 Apple Ipad!

Merrni pjesë tani!

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona ekologjike

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit


bg_header.jpg

LAJMI I FUNDIT: Institut Pasteur de Lille vlerësoi efikasitetin e purifikuesve të ajrit të Daikin kundër viruseve respiratore

Purifikuesit e ajrit të Daikin janë një masë shtesë në luftën kundër sëmundjeve respiratore.
Zbuloni rezultatet e testeve të kryera mbi koronavirusin e njeriut HCoV-229E dhe gripin H1N1 nga Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer

E re në gamën e produkteve tona

Më pak është më shumë.

>> Lexoni më shumë

Stylish është kombinim i dizajnit të shkëlqyer dhe teknologjisë për të ofruar zgjidhjen totale të klimës për çdo enterier.

>> Lexoni më shumë

Daikin Altherma 3 M, pakti i fuqisë.

Daikin Altherma 3 M është monoblloku i parë i gjeneratës së tretë të Daikin, që përfiton nga një dizajn i ri dhe që përdor agjentin ftohës R-32.

>> Lexoni më shumë

Nga shtëpitë e vogla deri tek ambientet e mëdha të zyrave

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli, zgjidhjet e Daikin për ngrohje dhe ftohje do t'i plotësojnë nevojat tuaja. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

Inovacioni i Daikin Emura

Inovacion do të thotë përmirësim i vazhdueshëm

Ne kemi bindjen se ka gjithmonë vend për përmirësim. Dhe kjo bindje është forca shtytëse pas gjithçkaje që bëjmë te Daikin. Nga përmirësimet e vogla në procesin e prodhimit, deri tek inovacionet e mëdha që rezultojnë në 70% kursim energjie, objektivi ynë është të frymëzojmë ndryshime teknologjike. Me Qendrën tonë Evropiane të Zhvillimit dhe duke u fokusuar në produktet ekologjike, ne po krijojmë zgjidhje për klimën në Evropë për Evropën.

Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.

Ngrohja dhe pompat e nxehtësisë

Kondicionimi i ajrit

Purifikimi i ajrit

Sistemet e ujit të ngrohtë

Ftohja frigoriferike

Sistemet e kontrollit