Skip to main content

Mikpritje me efikasitet në energji, tek e cila mund të keni besim

Zgjidhjet e klimës nga Daikin garantojnë një qëndrim komod të klientëve tuaj dhe reduktojnë kostot tuaja operacionale.

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy
Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy

Prandaj me kaq shumë opsione dizajni, ne punojmë me ju për të krijuar një klimë të brendshme që ndërthuret në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj dhe ofron komoditet që nuk bie shumë në sy për klientët tuaj.

Kontrolle inteligjente
Kontrolle inteligjente

Kontroll i plotë për ju dhe klientët tuaj

Me integrimin e BMS (Sistemi Menaxhues i Ndërtesave) dhe Fidelio, ne ju japim kontroll të plotë të përdorimit të energjisë së hotelit dhe klientët tuaj e kontrollojnë në mënyrë individuale komoditetin e tyre.

Reduktoni kostot e tepërta
Reduktoni kostot e tepërta

Reduktoni kostot e tepërta

Me përdorimin e energjisë së rinovueshme dhe teknologjisë efikase të rikuperimit të nxehtësisë, ju ulni në mënyrë të konsiderueshme kostot tuaja operacionale dhe maksimizoni kthimin e investimit të bërë.

Karta çelës inteligjente për lidhjet

Sistemi ynë unik i menaxhimit me karta çelës inteligjente për lidhjet redukton kostot e energjisë pa kompromentuar komoditetin e klientëve tuaj. Kur klientët hyjnë dhe dalin nga dhoma e hotelit, ose hapin dhe mbyllin dritaret, kartat çelës inteligjente komunikojnë automatikisht me njësitë tuaja Daikin për të fikur ajrin e kondicionuar ose ngrohjen.

Karta çelës inteligjente për lidhjet

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në hotelin tuaj

Nga zgjidhjet e personalizuara për ngrohje dhe ajër të kondicionuar, deri te sistemet e menaxhimit të energjisë, ne kemi zgjidhjet e klimës për dhomat e klientëve tuaj, sallat e konferencave, restorantet dhe qendrat e relaksit. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për hotelin tuaj.

Nga hotelet e vogla B&B që ofrojnë vetëm fjetje dhe mëngjes, deri te rezortet e mëdha

Sado i vogël apo i madh të jetë projekti juaj, ne kemi zgjidhje për ngrohje dhe ftohje që i përshtaten hotelit tuaj. Gjeni zgjidhjen e duhur që i përshtatet madhësisë apo nevojës së hotelit tuaj.

 • B&B dhe hotele të vogla

  Sky Air

  • Për nevojat tuaja thelbësore të klimës
  • Ideale për ambientet e vogla
  • Kontrolle të ndara për secilën njësi
 • Hotele të mesme

  VRV

  • Instalimi fleksibël plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
  • Ideale për ambientet e vogla deri të mesme
  • Kontrolloni njësitë tuaja në mënyrë të centralizuar ose individuale
 • Hotele dhe rezorte të mëdha

  Çillerë dhe pajisje me ajër

  • Plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
  • Ideale për ambientet e mesme dhe të mëdha
  • Sistem me menaxhim të centralizuar
 • Kapacitet frigoriferik për restorantet dhe kuzhinat

  Ftohja frigoriferike

  • Zgjidhje për aplikime të vogla dhe të mëdha në ftohjen e produkteve ushqimore
  • Dizajnet fleksibël u përshtaten të gjitha llojeve të ndërtesave
  • Teknologjitë e inverterit dhe të rikuperimit të nxehtësisë rrisin kursimet tuaja
 • Ujë i ngrohtë për qendrat e relaksit dhe palestrat në hotele

  Daikin Altherma Flex Type

  • Siguron me efikasitet volume të mëdha uji të ngrohtë
  • Prodhimi i ujit të ngrohtë duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë
 • Ajër i pastër për sallat e konferencave dhe sallat e ballove

  Njësitë e ajrosjes dhe trajtimit të ajrit

  • Ideale për ambientet e mesme dhe shumë të mëdha
  • Sjell brenda ajër të freskët dhe të shëndetshëm
  • E përshtatshme me të gjitha zgjidhjet e Daikin duke përdorur sistemin tonë të kondicionimit të ajrit

Kurseni energji

 • Kontrolloni deri në 70% të përdorimit të energjisë në të gjithë hotelin
 • Përdorni energji të rinovueshme për të prodhuar nxehtësi dhe ujë të ngrohtë
 • Karta çelës inteligjente fik automatikisht ngrohjen dhe kondicionerin kur një mysafir largohet nga dhoma ose hap dritaren
 • Intelligent Touch Manager ju jep kontroll të plotë të konsumit të energjisë duke ju ndihmuar të menaxhoni dhe optimizoni përdorimin tuaj
Kurseni energji

Mësoni më shumë