Skip to main content

Zgjidhje për ftohje të proceseve industriale me performancë të lartë

Sistemet e ftohjes së proceseve nga Daikin janë projektuar për t'iu përshtatur kushteve të nevojshme për një shumëllojshmëri aplikimesh industriale.

Përfitoni nga politika jonë për zero defekte
Përfitoni nga politika jonë për zero defekte

Përfitoni nga politika jonë për zero defekte

Kur posedoni një fabrikë prodhimi ose një ndërtesë që përmban inventare të mëdha, është thelbësore për biznesin tuaj që sistemi i klimës të funksionojë mirë në çdo moment.

 • Politika jonë për zero-defekte nënkupton se ne testojmë në mënyrë të përsëritur çdo njësi gjatë prodhimit për t'u siguruar që ajo të funksionojë në mënyrë të përkryer për vitet në vazhdim
 • Përpara se t'i montojmë njësitë, ne testojmë çdo pjesë për t'u siguruar që ajo të plotësojë standardet tona të cilësisë
 • Ne përdorim vetëm komponentët me cilësinë më të lartë dhe shumë prej tyre prodhohen në kompaninë tonë
Reduktoni emetimin e karbonit
Reduktoni emetimin e karbonit

Reduktoni emetimin e karbonit

Teknologjitë tona efikase në energji do t'ju ndihmojnë të reduktoni gjurmën e karbonit dhe të ulni kostot tuaja operacionale.

 • Teknologjia jonë me inverter e krijuar nga ne rrit efikasitetin e energjisë deri në 30%.
 • -Procesi i rikuperimit të nxehtësisë ripërdor energjinë e krijuar gjatë ftohjes së proceseve për të ngrohur me komoditet zyrat dhe mjediset e tjera
 • -Te ne në Daikin, misioni ynë është kërkimi dhe zhvillimi i zgjidhjeve ekologjike inovative të ndërtesave
Provoni nivelet më të larta të inovacionit
Provoni nivelet më të larta të inovacionit

Provoni nivelet më të larta të inovacionit

Qendrat tona të brendshme të zhvillimit të produkteve dhe prodhimi i brendshëm i pjesëve janë garanci për sistemet e ftohjes së proceseve me cilësi më të lartë në treg.

 • Inxhinierët e Daikin janë të përkushtuar që të zhvillojnë produkte dhe teknologji të reja
 • Ne reagojmë menjëherë ndaj ndryshimeve në legjislacion sepse ne i zhvillojmë produktet tona brenda kompanisë
 • Duke i prodhuar vetë kompresorët tanë ne mund të garantojmë cilësinë e tyre të lartë

Ne punojmë me ju

Daikin është një partner i vërtetë kur bëhet fjalë për projektimin e zgjidhjeve të ftohjes së proceseve sipas nevojave tuaja. Konsulentët dhe instaluesit e Daikin punojnë me ju në terren për të zhvilluar një zgjidhje të personalizuar për ndërtesën tuaj, bazuar në nevojat tuaja, kërkesat, vendndodhjen, kufizimet e ndërtesës, etj. Qoftë kur kërkoni zgjidhje plug-and-play, ose diçka krejtësisht të personalizuar, ne kemi burimet e duhura që i ofrojnë të dyja këto.

Nga kantinat e vogla të verës deri te magazinat e mëdha industriale

Sado i vogël apo i madh të jetë projekti juaj, ne kemi zgjidhje për ftohje të proceseve që u përshtaten nevojave tuaja.

 • Bujqësi

  Rrisni rendimentin e të korrave dhe zgjasni kohën e deponimit të frutave dhe zarzavateve duke kontrolluar çdo ndryshim të klimës në serrën tuaj.

 • Qendrat e të dhënave

  Mbajini pajisjet tuaja të IT-së gjithmonë në punë me zgjidhjet e ftohjes nga Daikin që janë projektuar për të sistemuar hapësira me pajisje që prodhojnë sasi të mëdha të nxehtësie.

 • Ftohje komunale

  Rrisni efikasitetin dhe reduktoni konsumin e energjisë në të gjitha ndërtesat në komunitetin ose rajonin tuaj.

 • Përpunim dhe magazinim i ushqimeve

  Ftohja e sigurt e proceseve ofron temperatura të qëndrueshme për prodhimin, transportin dhe deponimin e ushqimeve.

 • Prodhim

  Siguroni funksionim të përkryer me njësitë e ftohjes së pajisjeve, ato frigoriferike dhe njësitë e trajtimit të ajrit nga Daikin.

 • Marinë

  Modelet tona kompakte të ndërtuara me materiale kundër ndryshkjes janë projektuar për t'u bërë ballë kushteve në det të hapur.

 • Impiante petrokimike

  Teknologjitë tona të kontrollit të temperaturës i mbajnë fabrikat petrokimike të sigurta dhe komode, duke rritur efikasitetin.

 • Farmaceutikë

  Shmangni ndotjen e ajrit në mjediset tuaja tepër të kontrolluara me ftohjen tonë të proceseve dhe teknologjitë e kontrollit të lagështisë.

 • Magazina

  Mbroni inventarin tuaj dhe reduktoni faturat e energjisë me zgjidhjet e Daikin për ngrohje, ftohje dhe ajrosje.

 • Kantinat e verës

  Me zgjidhjet e Daikin për kontrollin e klimës, ne garantojmë kushte optimale termike gjatë çdo faze të procesit të prodhimit të verës.

bg-image

Ftohje infrastrukturore për qendrat e të dhënave

Për t'i mbajtur në funksionim të përkryer pajisjet tuaja të rëndësishme të TI-së, ne ofrojmë zgjidhje të sigurta ftohjeje të projektuara për të sistemuar sasi të mëdha nxehtësie të krijuara nga qendrat e të dhënave dhe qendrat teknologjike.

Mësoni më shumë