purifikimi i ajrit

Ajër i pastër, sepse ne kujdesemi për këtë

Me purifikuesit e ajrit të Daikin, ne ju premtojmë ajër 3 herë më të pastër, më të shëndetshëm dhe më të freskët.

MC70LVM_background_gradient_right.png

Thithni ajër të pastër dhe të shëndetshëm

Purifikuesit e ajrit të Daikin minimizojnë simptomat e astmës dhe alergjisë duke larguar grimcat e pluhurit dhe polenin nga ajri dhe ju mbajnë të shëndetshëm duke filtruar bakteret dhe viruset që ndodhen në ajër.

MCK75J_01_background.jpg

Lagështia është thelbësore për një lëkurë të shëndetshme

Depozita e hollë e ujit e purifikuesit të ajrit Ururu mbush ajrin me lagështirë kur ai është tepër i thatë dhe ju ruan që të mos keni duar të thata ose fyt të thatë kur zgjoheni.

MC70LVM_107_background_gradient_right.png

Mbajeni ajrin të freskët

Purifikuesit tanë të ajrit kontrollojnë aromat, në mënyrë që shtëpia juaj të mbajë gjithmonë erë të freskët dhe të pastër.

Pesë shtresa ajri të pastër me purifikuesit tanë të ajrit me teknologjinë Streamer

Pesë shtresa ajri të pastër me purifikuesit tanë të ajrit me teknologjinë Streamer
CONDENS tif 300dpi_standard.png

Lagështim dhe purifikim njëkohësisht me purifikuesin tonë të ajrit Ururu

Uji në rezervuar rrjedh në tabakanë marrëse që përmban rrotën e ujit, e cila ngre ujin gjatë rrotullimit dhe e lëshon atë në filtër. Ajri që fryn në filtër, thith lagështinë e saj dhe e shkarkon atë në dhomë si lagështi.

Eksploroni purifikuesit tanë të ajrit

MC70LVM-R_cardgrid.png

Purifikues ajri me teknologji Streamer

Teknologjia jonë Streamer filtron grimcat që ndodhen në ajër të cilat shpesh mund të sjellin rreziqe serioze shëndetësore.

MCK75JVM-K_001_cardgrid.jpg

Purifikuesi i ajrit Ururu

Purifikuesi i ajrit Daikin Ururu purifikon dhe lagështon ajrin brenda shtëpisë suaj. Thjesht mbushni herë pas here rezervuarin me 4 litra dhe kështu do të mund të krijoni lagështi në dhomë me vëllim maksimal prej 600 ml/h.