Skip to main content

Daikin Altherma 3 R​

Pakti i fuqisë

Kompaktësi e përmirësuar

Daikin Altherma 3 R Fasadë vizuale e tejdukshme

Një kasë e ridizenjuar

Një skarë e zezë horizontale e përparme fsheh ventilatorin e vetëm, duke zvogëluar perceptimin e tingullit të prodhuar nga njësia.
Shtresa e jashtme gri e lehtë pasqyron hapësirën e instalimit për të ndihmuar që njësia të gërshetohet me çdo ambient.

Një ventilator i vetëm për njësi me kapacitet të madh

Inxhinierët e Daikin e zëvendësuan ventilatorin e dyfishtë me një ventilator më të madh dhe optimizuan formën e tij për të ulur zhurmën gjatë punës dhe për të përmirësuar qarkullimin e ajrit.

Funksionon me agjent ftohës R-32

Daikin është pionier në prezantimin e pompave të nxehtësisë të pajisura me R-32. Me një potencial të ulët të ngrohjes globale (GWP), R-32 është ekuivalenti në fuqi i agjentëve ftohës standardë, por arrin efikasitet më të lartë energjie dhe emetime më të ulëta CO2. I lehtë për t'u rikuperuar dhe ripërdorur, R-32 është zgjidhja e përkryer për të arritur objektivat e rregullores së re evropiane të emetimeve të CO2.

bg-image

Ideale për hapësira të vogla

Falë ventilatorit të tij të vetëm, lartësia reduktohet dhe grila e tij e zezë e bën atë që të përshtatet në mënyrë diskrete me të gjitha llojet e enterierit.​

Dizajn i përmirësuar

bg-image

Plotëson pritshmëritë e shoqërisë moderne

Jashtë, njësia e jashtme gërshetohet falë grilës së tij të zezë të përparme. Vijat horizontale të grilës fshehin ventilatorin nga pamja, duke e bërë atë më diskret. Në Evropë, dizajni ka rëndësi shumë të madhe. Kjo është arsyeja pse, te Daikin, ne kemi zhvilluar një linjë të re dizajni për njësitë e jashtme.​ Klientët investojnë në pronën e tyre për ta bërë atë më të mirë dhe më ekologjike, pompat e nxehtësisë i plotësojnë të gjitha këto.​

Gama e Daikin Altherma 3 R

Si një pompë nxehtësie e gjeneratës së tretë Daikin Altherma, njësitë e brendshme mbledhin të gjitha përmirësimet e instalimit dhe dizajnit, të vlerësuar në vitin 2018 me çmimet e dizajnit Reddot dhe iF. Njësitë e brendshme Daikin mund të instalohen në vende të ndryshme, në garazh, bodrum, dhomë shërbimi ose edhe në kuzhinë pa e prishur dizajnin brenda. Njësitë janë krijuar për të lehtësuar punën e instaluesit dhe për këtë arsye kontribuojnë në qetësinë e mendjes suaj!

 • Daikin Altherma 3 R W

  Njësi me montim në mur

  • Njësi fleksibël dhe kompakte pa hapësirë anësore
  • Mund të kombinohet me një depozitë të veçantë të ujit të ngrohtë në shtëpi (deri në 500 litra, me ose pa mbështetje për energji diellore)
  • Dizajn modern dhe elegant
 • Daikin Altherma 3 R F

  Njësi që qëndron mbi dysheme

  • Njësi kompakte me gjurmë instalimi të vogël
  • Të gjithë komponentët dhe lidhjet janë të montuara në fabrikë
  • Hyrje minimale elektrike për furnizim të vazhdueshëm me ujë të nxehtë
  • Mund të përfshihet një model bizonal për të rregulluar njëkohësisht dy zona temperature
  • Dizajn modern dhe elegant në ngjyrë të bardhë ose argjendi
 • Daikin Altherma 3 R ECH2O

  Njësi ECH₂O me qëndrim në dysheme

  • Depozitë e integruar 300 ose 500 litra
  • Ujë i nxehtë i freskët dhe i sigurt duke ndarë ujin e depozitës dhe ujin e shtëpisë
  • Përdorim maksimal energjie falë lidhjeve të tij të energjisë diellore
  • Opsion bivalent që lejon kombinimin me burime të tjera nxehtësie

Performancë e përmirësuar

bg-image

Daikin Altherma 3 R është pompa e parë e nxehtësisë split në botë me agjent ftohës R-32 me kapacitet të lartë, me ftohje. Ofron komoditet gjatë gjithë vitit, falë performancës së përmirësuar:​

 • Etiketë energjie për ngrohjen e ambientit deri në A+++
 • Etiketë energjie për ujin e ngrohtë në shtëpi deri në A+
 • Përdorimi deri në temperaturë jashtë -25°C
 • Temperatura e ujit në dalje prej 60°C në -7°C​
 • E përshtatshme për rinovimet e fundit, ideale për ndërtesat e reja

Aplikacioni Onecta, me kontroll zanor

 • Kontrolloni sistemin e ngrohjes nga shtëpia ose në distancë përmes smartfonit
 • Kontrolloni sistemin e ngrohjes me komanda zanore
 • Përfshini Google Assistant dhe Amazon Alexa
 • Veçori të tjera përfshijnë:
  • Programimi për përdorim të përditshëm ose regjimin e pushimit
  • Kontrolli i shumë njësive/përforcimi i performancës
  • Monitorimi i konsumit të energjisë

Logoja e Daikin Onecta

Mësoni më shumë