Gama e produkteve tona

Stylish-174782503_.jpg

Kondicionerë ajri

Kondicionerët Daikin përdorin ajrin e jashtëm si një burim energjie të rinovueshme për ngrohje dhe ftohje efikase të shtëpisë tuaj.

Ajër-ujë me temperaturë të ulët

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të ulët

Njësitë e Daikin Altherma me temperaturë të ulët përdorin teknologjinë e pompës së nxehtësisë ajër-ujë për të ngrohur, ftohur dhe për të siguruar ujë të ngrohtë me efikasitet të lartë energjie.

Ajër-ujë me temperaturë të lartë

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të lartë

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj të vjetër të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë me pompën tonë të nxehtësisë me temperaturë të lartë Daikin Altherma efikase në energji.

Pompë nxehtësie hibride

Pompë nxehtësie hibride

Kombinoni me efikasitet burimet e energjisë së rinovueshme dhe tradicionale me një pompë hibride nxehtësie Daikin Altherma për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë.

Kondensimi me gaz

Bojlerë me kondensim me gaz

Bojlerët e Daikin me kondensim me gaz janë me efikasitet në energji dhe të lehtë për t'u instaluar, duke i bërë ata idealë për rinovime dhe zëvendësim të bojlerëve tradicionalë me gaz.

Kondensimi me gazolinë

Bojlerët e kondensimit me gazolinë

Daikin ofron bojlerin më efikas me gazolinë, duke përdorur teknologji inovative kondensimi për të ngrohur shtëpinë tuaj dhe për të furnizuar ujë të ngrohtë.

Pompa e nxehtësisë tokë-ujë

Pompat e nxehtësisë me burim tokësor

Pompat e nxehtësisë me burim tokësor të Daikin nxjerrin nxehtësinë nga toka për të siguruar me efikasitet ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë.

Pompa e nxehtësisë e ujit të ngrohtë në shtëpi

Pompat e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Zgjidhni sistemin më efikas në energji në treg për ngrohjen e ujit të ngrohtë me pompat tona për ngrohjen e ujit të ngrohtë në shtëpi.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air është një sistem ajri i kondicionuar me zgjidhje totale, që ofron ngrohje, ftohje, ajrosje dhe purifikim ajri për ndërtesa të vogla ose të mesme.

VRV

VRV

Sistemet Daikin VRV ofrojnë një zgjidhje totale për çdo ndërtesë të madhe ose të vogël. Një produkt origjinal, inovativ dhe me efikasitet në energji nga Daikin.

Sisteme inteligjente kontrolli

Sistemet e kontrollit

Nga kontrolli i centralizuar në linjë i klimës në shtëpi, deri te sistemet e menaxhimit me shumë zona të ndërtesës, Daikin ju vë në kontroll total në çdo moment.

Ajrosja

Ajrosja

Nga sistemet e vogla për rikuperimin e nxehtësisë, deri te njësitë e përpunimit të ajrit në shkallë të lartë, Daikin ofron një shumëllojshmëri zgjidhjesh për ajrosje për të ofruar një mjedis të freskët, të shëndetshëm dhe komod për hapësirat rezidenciale, komerciale dhe industriale.

Perdja e ajrit Biddle

Perdet e ajrit Biddle

Parandalon humbjen e nxehtësisë dhe ruani një temperaturë komode në ndërtesë me perdet tona të ajrit Biddle.

Çillerët

Çillerët dhe pajisjet me ajër

Daikin ofron çiller me ftohje me ajër dhe ftohje me ujë efikasë dhe të besueshëm, si edhe njësi për trajtimin e ajrit dhe njësi ventilkonvektorësh për çdo nevojë të madhe apo të vogël.

Ftohja frigoriferike

Ftohja frigoriferike

Sistemet frigoriferike të Daikin janë projektuar për ftohje frigoriferike të besueshme dhe efikase industriale dhe komerciale

Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.