Skip to main content

Ndërtoni biznesin tuaj me Daikin

Ne ofrojmë gamën më të gjerë dhe tepër cilësore të zgjidhjeve të pompave të nxehtësisë, kondicionimit të ajrit, ajrosjes, ftohjes frigoriferike dhe sistemeve të aplikuara të disponueshme në treg.

Komoditet maksimal

Krijoni një klimë të projektuar për stilin e jetesës së klientëve tuaj

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e instalimit të zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Ofroni kursime në energji me zgjidhjet tona ekologjike

Shërbimi

Mbështetuni te programet e mbështetjes dhe shërbimit pas shitjes

bg-image

Takohuni me superheroin tonë: Rikuperimi i nxehtësisë VRV 5

Zgjidhja e kontrollit të klimës e gjeneratës së ardhshme, e ndërtuar posaçërisht për të mbështetur dekarbonizimin e ndërtesave.

Sistemi i ri i Rikuperimit të nxehtësisë VRV 5 ka superfuqi dinamike që garantojnë komoditet dhe fleksibilitet maksimal duke reduktuar njëkohësisht në mënyrë të konsiderueshme gjurmën mjedisore të ndërtesës.

Portali i Daikin për biznesin

Portali ynë në linjë për biznesin ju jep akses të menjëhershëm në të gjitha informacionet dhe mjetet që ju nevojiten për instalimin tuaj. Nga manualet dhe prezantimet, deri te videot dhe softuerët e përzgjedhjes, përdoreni këtë motor të fuqishëm kërkimi si mjet për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të mbështetur biznesin tuaj.

Softueri i përzgjedhjes Multi Split

Mjeti i lehtë i përzgjedhjes i bazuar në ueb gamën tonë Multi Split. Ai ju lejon të zgjidhni sistemin më të përshtatshëm për nevojat individuale të secilit klient.

Shikojeni TANI

bg-image

Bëni një turne në qendrën

tonë të përvojës virtuale

bg-image

Cilësia e ajrit në ambiente të brendshme dhe zgjidhjet e ajrosjes

Kur planifikoni ndërtesat e reja duhen marrë parasysh shumë gjëra. Përveç faktorëve strukturorë, janë gjithashtu edhe temat e ngrohjes, ftohjes dhe ajo që ndonjëherë neglizhohet: cilësia e ajrit në ambientet e brendshme. Është e rëndësishme për shëndetin e të gjithëve.

bg-image

Rrjeti më i madh në Evropë

Themeluar në Evropë prej më shumë se 45 vjetësh, Daikin Europe ka përvojën dhe rrjetin për të krijuar zgjidhje inovative për ngrohje dhe kondicionim ajri. Ne kemi njohuritë e tregut dhe burimet për t'u kujdesur për nevojat tuaja. Me Qendrën tonë Evropiane të Zhvillimit dhe duke u fokusuar në produktet ekologjike, ne po krijojmë zgjidhje për klimën në Evropë për Evropën.

bg-image

Mbyllja hermetike për zhurmat e Daikin

Plotësoni kërkesat strikte të zhurmave, ndërkohë që rrisni fleksibilitetin për të aplikuar pompat e nxehtësisë Sky Air dhe VRV falë reduktimit të fuqisë së zhurmës deri në 10 dB(A)

  • Projektuar posaçërisht për pompat e nxehtësisë Sky Air dhe VRV
  • Të dhënat e testuara në fabrikë për zhurmën, kapacitetin dhe efikasitetin
  • Nuk ka nevojë për llogaritje shtesë

Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.

Qëndroni në kontakt me të rejat nga industria