Skip to main content

Teknologji inovative dhe lider

Te Daikin, ne kemi një pasion për ndjekjen e zgjidhjeve që lidhen me ajrin ku jetojmë. Zbuloni teknologjitë që përdorim ne për të përmirësuar jetën e klientëve tanë.

 • Mirëqenia është një frymëmarrje me ajër të pastër

  Ne kalojmë mesatarisht 90% të kohës sonë në ambientet e brendshme, qoftë kur punojmë, bëjmë pazar apo kalojmë kohën me personat e dashur. Prandaj, furnizimi me ajër të freskët dhe të pastër në ambientet e brendshme nuk ka qenë asnjëherë më i rëndësishëm për mirëqenien tonë.

 • Teknologjia e zëvendësimit

  Përditësojeni sistemin tuaj për të përmirësuar efikasitetin e tij të energjisë, për të ulur kostot e energjisë dhe për të parandaluar avaritë e papritura për komoditet gjatë të gjithë vitit.

 • Bluevolution

  Gama e produkteve të gjeneratës së ardhshme që përdorin agjentin ftohës R-32 për të ofruar efikasitet me energji të lartë dhe ndikim të ulët në mjedis.

 • Variable Refrigerant Volume

  Variable Refrigerant Volume (VRV) është kondicioneri i parë në botë Multi-Split për ndërtesat komerciale

 • Daikin Altherma

  Me më shumë se 55 vjet përvojë në zhvillimin e teknologjisë së pompës së nxehtësisë, Daikin ofron një gamë pompash nxehtësie për të reduktuar kostot e përdorimit dhe për të ofruar efikasitet të lartë energjie.

 • Efikasiteti sezonal

  Një metodë inovative për të zhvilluar dhe prezantuar teknologji me më shumë efikasitet energjie për produktet HVAC-R për të përmbushur dhe tejkaluar legjislacionin.

 • Teknologjia e inverterit

  Një teknologji inovative që maksimizon efikasitetin e energjisë për të ofruar temperatura komode gjatë gjithë vitit.

 • Qendra Evropiane e Zhvillimit (EDC)

  Ne kryejmë kërkime dhe zhvillojmë teknologjitë më të fundit kundër ndryshimit të klimës për tregun evropian.

 • Kompresorët e Daikin

  Daikin ka qenë në pararojë të zhvillimit të teknologjisë së kompresorëve dhe tani ofron një gamë gjithëpërfshirëse kompresorësh me rrotullim, me spirale dhe me vidë.

 • Teknologjia Shîrudo

  Me teknologjinë Shîrudo, sistemi juaj R-32 VRV kujdeset për aplikimet në dhoma të vogla në ndërtesën tuaj, pa qenë nevoja nga ana juaj për masa shtesë. Zbuloni se si teknologjia Shîrudo ofron fleksibilitet maksimal direkt nga kutia.