header-heating-domestic-hot-water.png

Ujë i ngrohtë dhe ngrohje efikase për shtëpinë tuaj

Me përvojën e gjerë në zhvillimin e teknologjive më efikase në energji, zgjidhjet tona për ngrohje dhe ujë të ngrohtë furnizohen me burime energjie të rinovueshme dhe tradicionale.

Ngrohja e Daikin pompa hibride e nxehtësisë

Ndërtoni zgjidhjen tuaj

Me zgjidhjet e personalizueshme, ne ofrojmë sisteme ngrohjeje dhe uji të ngrohtë që i përshtaten buxhetit dhe nevojave tuaja. Nga burimet e energjisë së rinovueshme deri te ato tradicionale, ne ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë për shtëpinë tuaj.

Përfitoni nga një shumëllojshmëri burimesh të energjisë së rinovueshme dhe tradicionale për të ngrohur ambientin tuaj.

Nga energjia e rinovueshme të tilla si ajri, uji, toka, dielli dhe hibride (gaz dhe pompë nxehtësie) deri në burime tradicionale të tilla si gazi dhe gazolina.

EKSV-P_detail1_L.tif

Pse të shpenzoni kur mund të kurseni?

Të gjitha zgjidhjet tona për ngrohje dhe ujë të ngrohtë klasifikohen me etiketat e efikasitetit më të lartë të energjisë në treg. Përmirësoni më tej efikasitetin tuaj në energji duke u lidhur me një zgjidhje diellore. Është e thjeshtë; ju kurseni energji dhe para në planin afatgjatë.

your-control.png

Kontrollon klimën tuaj me Daikin

Kontrolloni klimën tuaj kudo dhe në çdo kohë me kontrolluesin tonë inteligjent në linjë.

Zgjidhje ekologjike

Gama jonë e gjerë e burimeve të energjisë dhe e kombinimeve hibride garanton se mund të keni zgjidhjen më efikase në energji për ngrohje dhe ujë të ngrohtë për nevojat dhe shtëpinë tuaj. Zgjidhjet e pompave të nxehtësisë të Daikin ju sigurojnë ngrohje dhe ujë të ngrohtë duke nxjerrë energjinë nga një gamë burimesh të rinovueshme, duke përfshirë ajrin, ujin, tokën dhe diellin, ose duke optimizuar efikasitetin e gazit dhe gazolinës me teknologjinë e kondensimit të Daikin

elemnts-PNG.png

Gjeni zgjidhjen e preferuar të Daikin për shtëpinë tuaj

Underfloor-heating2.png

Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma me temperaturë të ulët

 • Për ngrohje, ujë të ngrohtë dhe ftohje
 • Furnizim me 75% ajër dhe 25% energji elektrike
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Ideale për shtëpitë e reja dhe ndërtesat "e gjelbra"
Radiator-710x460.png

Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma me temperaturë të lartë

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë në shtëpi
 • Furnizim me 65% ajër dhe 35% energji elektrike
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Lidhet me sistemet ekzistuese të tubave dhe radiatorët me temperaturë të lartë
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër
airtoair-emura-710x460.png

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër

 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Furnizim me 80% ajër dhe 20% energji elektrike
 • Ideale për shtëpitë e reja, ndërtesat “e gjelbra” dhe zëvendësimet e sistemeve të vjetra me energji elektrike
Hybrid-Photo-grid.png

Pompë e nxehtësisë me burim tokësor Daikin Altherma

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Furnizim me 80% nxehtësi gjeotermike dhe 20% energji elektrike
 • Ideale për shtëpitë e reja dhe rikonstruksionet ku disponohet tokë
Hybrid-Photo-grid.png

Pompa hibride e nxehtësisë Daikin Altherma

 • Për ngrohje, ujë të ngrohtë dhe ftohje
 • Furnizim me një kombinim optimal të ajrit, energjisë elektrike dhe gazit, në varësi të kushteve sezonale dhe çmimeve të energjisë
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër të gazit
Header-min.png

Pompa e nxehtësisë ajër-ujë ECH₂O Daikin Altherma për ujin e ngrohtë në shtëpi

 • Për ujë të ngrohtë
 • Furnizohet kryesisht me energji nga ajri dhe dielli
 • Disponohet mbështetja elektrike kur nevojitet
 • Ideale për zëvendësimin e depozitës suaj të ujit të ngrohtë që punon me energji elektrike
Domestic_Hot_Water_01_013_photogrid.png

Bojler me kondensim me gaz

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Furnizim me gaz
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër të gazit
A1-OilCondenser-Photo-grid.png

Bojleri i kondensimit të naftës

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Furnizim me gazolinë
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër me gazolinë
Daikin_Altherma_HPC_710x460.jpg

Konvektori i pompës së nxehtësisë të Daikin Altherma

 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Mund të kombinohet me tubacionet nën dysheme
 • Mund të zëvendësojë radiatorët e vjetruar
 • Kombinimi ideal me pompat e nxehtësisë
 • Më pak zhurmë
 • Dimensionet e vogla

Konfigurime për ngrohjen e ujit të ngrohtë

Në treg disponohen dy sisteme dhe është e rëndësishme që të identifikohet se cila prej zgjidhjeve u përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Depozita termike ECH2O

Depozitë termike
 • I pajtueshëm me çdo lloj sistemi ngrohjeje
 • Furnizim me ujë të sigurt dhe të pastër të nxehtë me depozitë kundër legjionelës
 • Lidhni panelet diellore për të ngrohur ujin tuaj dhe ruajeni atë për përdorim të mëvonshëm
 • Projektuar si i gatshëm për rrjet inteligjent për të prodhuar dhe ruajtur ujë të ngrohtë në periudhat me tarifë të ulët energjie

Depozita e ujit të ngrohtë shtëpiak

Depozita e ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Izolimi me cilësi të lartë redukton humbjen e energjisë në minimum
 • Në intervale të caktuara, njësia e brendshme mund të ngrohë ujin në 60°C për të parandaluar rrezikun e rritjes së baktereve
 • Rritje efikase e temperaturës, nga 10°C në 50°C vetëm për 60 minuta
 • E disponueshme si zgjidhje e integruar me pompë nxehtësie, bojler me gaz ose depozitë më vete

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t'u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që kanë nevojë bojlerët dhe pompat tuaja të nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten si shtëpive të vogla ashtu edhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

pressuriseless.png

Depozita termike pa presion ECH2O

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave
pressurised.png

Depozita termike e hermetizuar ECH2O

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj