Skip to main content

Klimë komode për të gjitha përdorimet që lidhen me argëtimin

Zgjidhjet tona të klimës të Daikin krijojnë mjedise komode për vizitorët tanë dhe reduktojnë kostot tuaja operacionale duke përdorur teknologji efikase në energji.

zgjidhjet e daikin për qendrat rekreative komoditeti është çelësi
zgjidhjet e daikin për qendrat rekreative komoditeti është çelësi

Rrini të qetë dhe relaksohuni

Zgjidhjet tona të ngrohjes, ftohjes dhe ujit të ngrohtë plotësohen me veçori dhe teknologji të ndryshme, siç është teknologjia Variable Refrigerant Temperature, për të krijuar klimën e përkryer.

ulni kostot dhe konsumin
ulni kostot dhe konsumin

Ulni kostot dhe konsumin

Sipas nevojave dhe vendndodhjes suaj, ne ofrojmë një gamë zgjidhjesh të rinovueshme që inkorporojnë teknologjitë e tilla si rikuperimi i nxehtësisë, për të reduktuar emetimin e karbonit dhe faturën e energjisë.

menaxhoni përdorimin e energjisë
menaxhoni përdorimin e energjisë

Qëndroni të lidhur dhe në kontroll


Daikin Cloud Service ju lejon të kontrolloni vendndodhje të ndryshme ndërtesash nga çdo vend, në mënyrë që gjithmonë të mund të monitoroni dhe reduktoni shpenzimet tuaja.

Koha e lirë kalohet në mënyrë komode

Qoftë kur relaksoheni duke bërë stërvitje në palestër apo po hiqni stresin duke shijuar një gotë me verë e duke ngrënë darkë, ne kemi zgjidhjet për të gjitha përdorimet që lidhen me argëtimin. Shikoni se si është koha e lirë me Daikin.

Për çdo projekt dhe për çdo nevojë

Qoftë kur projekti juaj është i madh ose i vogël, ne jemi të pajisur mirë dhe të gatshëm për të ndihmuar. Ne ofrojmë zgjidhje për ngrohje, ftohje, ftohje frigoriferike dhe ujë të ngrohtë për ndërtesa të të gjitha madhësive, për ndërtesa të reja dhe shtesa, si edhe zëvendësime dhe përmirësime të sistemit tuaj aktual. Gjeni zgjidhjen e duhur që i përshtatet madhësisë apo nevojës së projektit tuaj.

 • Projekte të vogla deri të mesme

  Sky Air

  • Për nevojat tuaja thelbësore të klimës
  • Ideale për ambientet e vogla
  • Kontrolle të ndara për secilën njësi
 • Projekte të mesme

  VRV

  • Instalimi fleksibël plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
  • Ideale për ambientet e vogla deri të mesme
  • Kontrolloni njësitë tuaja në mënyrë të centralizuar ose individuale
 • Large projects

  Chillers and Air side equipment

  • Satisfies all of your climate needs
  • Ideal for medium-sized to large spaces
  • Centrally managed system
 • Restorante dhe kuzhina

  Ftohja frigoriferike

  • Zgjidhje për aplikime të vogla dhe të mëdha në ftohjen e produkteve ushqimore
  • Dizajnet fleksibël u përshtaten të gjitha llojeve të ndërtesave
  • Teknologjitë e inverterit dhe të rikuperimit të nxehtësisë rrisin kursimet tuaja
 • Ajër i freskët

  Njësitë e ajrosjes dhe trajtimit të ajrit

  • Ideale për ambientet e mesme dhe shumë të mëdha
  • Sjell brenda ajër të freskët dhe të shëndetshëm
  • E përshtatshme me të gjitha zgjidhjet e Daikin duke përdorur sistemin tonë të kondicionimit të ajrit
 • Kontrolle inteligjente

  Kontrollet

  • Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend dhe në çdo kohë
  • Zgjidhni mes kontrolleve me menaxhim në mënyrë të centralizuar ose lokale
  • Vendosni programet e kohëmatësve
  • Optimizoni konsumin e energjisë me mjetet e menaxhimit të energjisë
  • Integrim i lehtë me pajisjet e palëve të treta
 • Palestra dhe qendra relaksi

  Daikin Altherma Flex Type

  • Siguron me efikasitet volume të mëdha uji të ngrohtë
  • Prodhimi i ujit të ngrohtë duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë

Mësoni më shumë