Skip to main content

Mbështetje për arkitektë dhe konsulentë

Ne ofrojmë inovacionet më të fundit në softuerë dhe programe shërbimi për të ndihmuar arkitektët, konsulentët me të gjitha nevojat e tyre për ndërtesat.

{{facet.label}}

Shfaq më shumë
Mos doje të thoshe:

Rendit sipas

product image {{compare.title}}

{{compares.length}}/{{maxNumberOfCompares}} {{ getLabel('finder.compare.selected') }}

Oops, ne nuk mund të gjejmë atë që po kërkoni.

404

Portali i Daikin për biznesin

Qoftë kur po kërkoni një softuer specifik, keni nevojë për informacion të detajuar rreth një produkti apo keni pyetje rreth sistemit, Portali i Daikin për biznesin është i gatshëm t’ju ndihmojë.

Pyetjet e shpeshta

Që prej shpjegimit se si funksionon njësia juaj e deri te mirëmbajtja dhe kujdesi i përgjithshëm, faqja e pyetjeve tona të shpeshta jep të gjitha përgjigjet për pyetjet tuaja më të shpeshta.

Informacioni i produktit

Merrni informacion më të detajuar rreth produkteve dhe materialeve për sistemin tuaj të Daikin.

  • Marrja e certifikimeve

    Si kompani lider në sistemet HVAC-R, Daikin është partneri më i mirë për projektet tuaja "të gjelbra".
  • International Key Accounts

    Ekipi i International Key Account është një ekip i dedikuar ekspertësh lider në fushën e biznesit dhe të shitjeve me pakicë, që janë të gatshëm të ndihmojnë kompaninë tuaj.