Skip to main content

Ujë i ngrohtë efikas në energji

Me pompat e nxehtësisë për ujë të ngrohtë dhe bojlerët e Daikin, uji i ngrohtë prodhohet duke përdorur energjinë e rinovueshme nga dielli ose ajri.

bg-image

Pjesë e zgjidhjes suaj totale efikase në energji

Ngrohja e ujit kërkon energji dhe më shumë se 40% e ujit që përdorim është ujë i ngrohtë. Zgjedhja e një zgjidhjeje efikase në energji mund t'ju kursejë shumë para në planin afatgjatë.

Opsionet e instalimit të ngrohjes me ujë të ngrohtë

Qoftë kur ju nevojitet vetëm ujë i ngrohtë ose dëshironi të kombinoni ujin e ngrohtë me sistemet solare, për nevojat tuaja ne ofrojmë depozita termike dhe depozita për ujë të ngrohtë shtëpiak.

Depozita termike ECH2O

Depozita termike ECH2O

 • I pajtueshëm me çdo lloj sistemi ngrohjeje
 • Furnizim me ujë të sigurt dhe të pastër të nxehtë me depozitë kundër legjionelës
 • Projektuar si i gatshëm për rrjet inteligjent për të prodhuar dhe ruajtur ujë të ngrohtë në periudhat me tarifë të ulët energjie
Depozita e ujit të ngrohtë shtëpiak

Uji i ngrohtë shtëpiak

 • Izolimi me cilësi të lartë redukton humbjen e energjisë në minimum
 • Në intervale të caktuara, njësia e brendshme mund të ngrohë ujin në 60°C për të parandaluar rrezikun e rritjes së baktereve
 • Rritje efikase e temperaturës, nga 10°C në 50°C vetëm për 60 minuta
 • E disponueshme si zgjidhje e integruar me pompë nxehtësie, bojler me gaz ose depozitë më vete

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t'u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që kanë nevojë bojlerët dhe pompat tuaja të nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten si shtëpive të vogla ashtu edhe hoteleve të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

Sistem për ujë të ngrohtë pa presion

Sistem për ujë të ngrohtë termik pa presion

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave
Sistem i hermetizuar për ujë të ngrohtë

Sistem solar i hermetizuar

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj

Ujë i ngrohtë për llojin e ndërtesës suaj

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar i një qendre relaksi apo menaxher hoteli, zgjidhjet e Daikin për ujë të ngrohtë do t'i plotësojnë nevojat tuaja. Fillojeni me ne projektin tuaj për ujë të ngrohtë duke zgjedhur llojin e ndërtesës.