Skip to main content

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër

Ftoheni dhe ngroheni shtëpinë tuaj duke përdorur energjinë e rinovueshme.

Çfarë janë pompat e nxehtësisë ajër-ajër?

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër ngrohin dhe ftohin shtëpinë tuaj me energjinë e nxjerrë nga ajri dhe me vetëm 20% energji elektrike - një mënyrë jashtëzakonisht efikase në energji për të arritur temperaturën e përkryer gjatë gjithë vitit.

Ndërtimet e reja

Kur ndërtoni një shtëpi të re me izolim të lartë, një pompë nxehtësie ajër-ajër Daikin i plotëson të gjitha nevojat për ngrohje dhe ftohje. Plus, vlerësimet e tyre për efikasitet në energji A+++ dhe ndikimi i ulët në mjedis plotësojnë të gjitha kërkesat për një ndërtim të gjelbër.

 

Zëvendësimi i ngrohjes elektrike

 

Një pompë nxehtësie ajër-ajër është zgjidhja ideale kur zëvendësoni ngrohjen elektrike.
Njësitë tona fleksibël janë të lehta për t'u instaluar, duke ofruar një numër dizajnesh për të plotësuar më së miri nevojat tuaja. Me vlerësime të efikasitetit të energjisë deri në A+++ si në ngrohje ashtu edhe në ftohje, mund të kurseni shumë në konsumin tuaj të energjisë.


E RE: Multi+ është një sistem gjithëpërfshirës për të ofruar ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë për shtëpi deri në 80 m².

Reduktoni shpejt konsumin tuaj të energjisë

Nëse sistemi juaj aktual i ngrohjes nuk është ende i vjetruar, por dëshironi të reduktoni konsumin tuaj të energjisë, mund të konsideroni instalimin e një pompë nxehtësie ajër-ajër si sistem shtesë. Kjo do t’ju japë mundësinë të përdorni pompën tuaj të nxehtësisë për ngrohje dhe ftohje dhe të përdorni vetëm sistemin tuaj aktual të ngrohjes për prodhimin e ujit të nxehtë.

Efikasitet në energji më i miri në kategori

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër nga Daikin ofrojnë efikasitet në energji deri në A+++ falë një numri zgjidhjesh të përparuara. Teknologjia e inverterit e krijuar nga ne, për shembull, redukton konsumin e energjisë me deri në 30% krahasuar me një sistem pa inverter, thjesht duke përshtatur shpejtësinë e motorit sipas kërkesës në vend që ta fikë krejtësisht dhe ta ndezë përsëri.

pajisur me teknologjinë e inverterit të krijuar nga ne

Ftohje dhe ngrohje për deri në 5 dhoma

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër ofrojnë një gamë opsionesh: ose lidhje të një njësie të brendshme me një njësi të jashtme, ose përdorimin e sistemit tonë multi-split për të lidhur deri në pesë njësi të brendshme me një njësi të jashtme. Sistemi multi-split ju lejon të ftohni ose ngrohni me efikasitet deri në pesë dhoma të ndryshme me temperatura të ndryshme.

Mësoni më shumë

Vetëm një sistem për ujin e ngrohtë dhe ajrin e kondicionuar

Gama jonë e re Multi + lidh një njësi të jashtme me deri në 3 njësi të brendshme dhe një depozitë të ujit të ngrohtë në shtëpi prej 90 ose 120 litrash. Uji i ngrohtë në shtëpi, ftohja dhe ngrohja janë pika e fortë kyçe e këtij sistemi “i gjithë në një” me çmim të përballueshëm.


Mësoni më shumë

Ilustrim i pesë njësive Daikin të lidhura

Opsione të ndryshme dizajni për enterierin tuaj

Efikasitet energjie

Reduktoni ndikimin tuaj në mjedis - dhe faturën e energjisë - me efikasitetin më të lartë të mundshëm të energjisë të disponueshëm në treg.

Projektuar për enterierin tuaj

Të njohura në nivel ndërkombëtar për dizajnin e tyre të mirë, njësitë tona integrohen në mënyrë të përkryer në shtëpinë tuaj për ta bërë modern kontrollin e klimës suaj.

Projektuar për të plotësuar nevojat tuaja

Njësitë tona ofrojnë një gamë opsionesh për ngrohje dhe ftohje për çdo dhomë apo shtëpi, si edhe instalim të thjeshtë, efikasitet në energji A+++, si edhe dizajne me stil.

Kontroll i lehtë dhe funksionim pa zhurmë

Me funksionimin e tyre pa zhurmë dhe kontrollin e lehtë nga çdo vendndodhje përmes një aplikacioni, pompat tona të nxehtësisë ajër-ajër përshtaten me lehtësi me stilin tuaj të jetesës.

Pompat tona më të pëlqyera të nxehtësisë ajër-ajër

 • Ururu Sarara

  Zgjidhja premium A+++ me montim në mur për ftohje, ngrohje, lagështim dhe heqje të lagështirës, ajrosje dhe purifikim të ajrit.

 • Daikin Emura

  Zgjidhja me dizajnin me montim në mur deri në A+++ për ftohje dhe ngrohje. E disponueshme në ngjyrë të bardhë kristal mat, të argjendtë elegante dhe të zezë mat.

 • Stylish

  Zgjidhja me montim në mur deri në A+++ e vlerësuar me çmime për ftohje dhe ngrohje. E disponueshme në katër ngjyra dhe e përshtatshme për të gjithë enterierët.

 • Perfera

  Zgjidhja me montim në mur ose me qëndrim në dysheme deri në A+++ për ftohje dhe ngrohje, që ofron performancë dhe komoditet të lartë.

 • Optimised Heating 4

  Njësi për ngrohje dhe ftohje për klima të ftohta deri në -25°C me deri në A+++ efikasitet në energji në ngrohje.

Konfigurimet fleksible funksionojnë në të gjitha shtëpitë

Qoftë kur kërkoni zgjidhje për një dhomë të vetme apo një sistem për të gjithë shtëpinë, ne mund t'i plotësojmë nevojat tuaja.

Sistem Split

 • Lidhet 1 njësi e brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh 1 dhomë
 • Instalim i thjeshtë

Sistem Multi-split

 • Lidh deri në 9 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh deri 9 dhoma të ndryshme
 • Kontrollon dhoma individuale