Njësia Daikin Emura me montim në mur

Daikin Emura

Tendenca më e re në dizajn në kondicionimin e ajrit për ftohje, ngrohje dhe purifikim ajri duke përdorur teknologjinë e pompës së nxehtësisë ajër-ajër.

Zgjidhja juaj totale për klimën

Ngrohje, ftohje dhe purifikim në një njësi të vetme.

Ngrohje

Teknologjitë inovative rrisin kursimet. Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë nga ajri, gjë që ul faturat tuaja të ngrohjes çdo muaj.

Ftohje

Kondicionim ajri efikas në energji. Pajisur me teknologjinë me inverter të krijuar nga ne, kondicionimi i ajrit nuk konsumon më sasi të mëdha energjie.

Purifikimi i ajrit

Ajër i pastër dhe i shëndetshëm. Filtrat brenda Daikin Emura kapin grimcat mikroskopike të pluhurit, substancat alergjike dhe aromat, duke e mbajtur ajrin tuaj të shëndetshëm dhe të pastër.


Njësia Daikin Emura

Projektuar në Evropë për Evropën

Dizajni i tij elegant dhe pamja moderne e bëjnë Daikin Emura kondicionerin më të bukur në treg. E njohur në mbarë botën për dizajnin e vet, Daikin Emura është e disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe të argjendtë për t'iu përshtatur çdo enterieri.

Dizajni i vlerësuar me çmim

Çmimet: Fitues i Focus Open 2014 Silver, German Design Award Special 2016, Good design award 2014, “iF” Design Award 2015, Reddot Award 2014

Efikasitet në energji

  • Furnizim me 80% energji të rinovueshme nga ajri dhe 20% energji elektrike gjatë ngrohjes
  • Teknologjia me inverter rrit kursimet e energjisë me 30%
  • Regjimi inteligjent dhe cilësimet efikase në energji reduktojnë konsumin e tepërt
  • E disponueshme me teknologjinë Bluevolution për të reduktuar më tej ndikimin tuaj në mjedis dhe për të përmirësuar rendimentin e energjisë
Efikasitet në energji
Familje e gëzuar në një dhomë gjumi me një njësi Daikin Emura me montim në mur.

Projektuar për komoditetin tuaj

Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona përdor sensorë për të zbuluar personat dhe për ta drejtuar ajrin larg tyre për të optimizuar qarkullimin e ajrit. Sistemi ynë kalon automatikisht në regjimin e kursimit të energjisë kur ai zbulon se në dhomë nuk ka njeri.

Një fëmijë i gëzuar që hidhet në ajër.

Një klimë e pastër dhe e shëndetshme

Filtri aromatizues me apatit titani brenda Daikin Emura shpërbën aromat bezdisëse, për shembull të duhanit dhe kafshëve shtëpiake


Filtri unik prej argjendi për purifikimin e ajrit dhe heqjen e agjentëve alergjikë kap 99% të agjentëve alergjikë si poleni dhe parazitët shtëpiakë.

Për një ose më shumë dhoma; zgjedhja është juaja

Me sistemet Multi të Daikin, ju mund të lidhni deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme. Secila njësi e brendshme mund të kontrollohet individualisht.

Smartfon me aplikacionin Daikin Residential Controller.
 

Gjithmonë në kontroll

Shkarkoni aplikacionin Daikin Residential Controller, lidhni Daikin Emura me WLAN dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë

E RE: funksionet e kontrollit zanor të disponueshme me Alexa dhe Google Home

Produkte të ngjashme