Çillerët e Daikin

Çillerët

Çillerët tanë janë projektuar me teknologji lider për t'ju dhënë ftohje dhe ngrohje efikase në energji për komoditet dhe për procese, ku ju mund të keni besim.

Çiller efikas në energji

Efikasitet në energji

Çillerët e Daikin përdorin teknologjitë e përparuara të pompës së nxehtësisë dhe inverterit si dhe rikuperimin opsional të nxehtësisë për të optimizuar performancën e njësisë dhe për të menaxhuar konsumin e energjisë, kostot e punës dhe për të reduktuar emetimet e karbonit.

Teknologjia e pompës së nxehtësisë përdor burime energjie të rinovueshme për të kursyer energjinë dhe për të ulur kostot. Teknologjia e inverterit bën të mundur që njësia të funksionojë me kapacitet të pjesshëm, që redukton konsumin tuaj të energjisë, kostot e punës dhe emetimet e CO2 me deri në 25%.

Krijuar për ju

Me më shumë se 150 opsione të ndryshme, të tilla si pompa nxehtësie shtesë, sistemet e izolimit të zhurmës, opsionet për transport, rikuperimin e nxehtësisë, rinisjen e shpejtë, etj. është e lehtë ta personalizoni çillerin tuaj sipas përdorimit, mjedisit dhe nevojave tuaja. Ne gjithmonë punojmë me ju për t'ju dhënë një zgjidhje që i plotëson kërkesat tuaja.

Patinazh në akull
Besueshmëria e Daikin

Besueshmëri e plotë

Me politikën tonë për zero defekte, të gjitha njësitë tona janë të testuara në fabrikë për t'ju siguruar funksionimin me cilësinë më të lartë. Secili komponent i njësive është i strukturuar me kujdes për t'u rezistuar edhe situatave më kërkuese.

Teknologji unike

Secila njësi Daikin është projektuar me teknologjitë më të fundit. Duke qenë se ne e zhvillojmë gjithçka brenda kompanisë, jemi në gjendje t'i përmirësojmë vazhdimisht produktet dhe teknologjitë tona, të tilla si kompresori Daikin me vidë me inverter dhe teknikat e shkëmbyesit të nxehtësisë dhe të serpentinës me kondensim.

Kondensuesit e Daikin

Çillerët me ajër

Çiller me ftohje me ajër
 • Idealë për përdorime të vogla, të mesme dhe të mëdha
 • Instalimi i jashtëm
 • Efikasitet në energji
 • Zgjidhni vetëm ftohje ose pompë nxehtësie
 • Zgjidhni njësitë e pajisura me teknologjinë me inverter
 • Zgjidhni mes një kompresori me lëkundje, rrotullim ose vidë

Çillerët me ftohje me ujë

Çillerët me ftohje me ujë
 • Idealë për përdorime të mesme dhe të mëdha
 • Instalimi i brendshëm
 • Efikasitet i lartë i energjisë
 • Zgjidhni vetëm ftohje ose vetëm ftohje/ngrohje
 • Zgjidhni njësitë e pajisura me teknologjinë me inverter
 • Zgjidhni mes një kompresori me rrotullim, me vidë ose centrifugal

Softueri i përzgjedhjes së çillerit

Përfitoni nga softueri ynë i përzgjedhjes së çillerit për të vizualizuar zgjidhjen tuaj të personalizuar të çillerit që u përshtatet nevojave dhe vendndodhjes suaj.

 • Krijoni me shpejtësi projekte të reja, hapni dhe ndryshoni projektet ekzistuese ose thjesht përdorni përzgjedhjen e shpejtë
 • Printoni ose shkarkoni raportet e përzgjedhjes teknike në formate të ndryshme
 • Aksesojeni veglën nga çdo vendndodhje përmes çdo pajisjeje
Softueri i përzgjedhjes së çillerit
Remote monitoring

Daikin’s remote monitoring and control for chiller plants and air handling units

Using Daikin’s remote monitoring results in optimum use and costs over the system’s entire lifetime while increasing efficiency and reliability.

System controls

iCM intelligent Chiller Manager for chiller plant rooms

Optimise the performance and increase the reliability of your chiller plant room with our factory-engineered system control.

iCM helps you reduce energy costs and increase the lifetime of your equipment.

Mësoni më shumë