Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma me temperaturë të lartë

Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma me temperaturë të lartë

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj të vjetër të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë me pompën tonë të nxehtësisë me temperaturë të lartë Daikin Altherma efikase në energji.

ngrohje me radiator ajër-ujë me temperaturë të lartë

Ngrohje

Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë e rinovueshme nga ajri, që e bën ngrohjen e shtëpisë suaj një proces efikas në energji.

Ujë i ngrohtë

Vetëm duke përdorur energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të lartë mund ta ngrohë ujin tuaj deri në 80°C.

Efikasiteti në energji i pompës së nxehtësisë ajër-ujë të Daikin

Rritni efikasitetin tuaj në energji, duke ruajtur radiatorët tuaj ekzistues

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të lartë janë ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimin e bojlerëve të vjetër. Dizajni kompakt i Daikin Altherma me temperaturë të lartë kërkon hapësirë minimale instalimi dhe integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe radiatorët ekzistues. Në këtë mënyrë, mund të përfitoni efikasitetin e energjisë së një pompe nxehtësie pa qenë nevoja të zëvendësoni të gjithë sistemin tuaj.

Furnizim me energji të rinovueshme

Duke nxjerrë energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të lartë ngroh dhe pajis shtëpinë tuaj me ujë të ngrohtë sipas një mënyre ekologjike.

 • Furnizim me 65% energji të rinovueshme të nxjerrë nga ajri dhe 35% energji elektrike
 • Arrin etiketën e efikasitetit të energjisë A+
 • Kombinoni pompën tuaj të nxehtësisë me mbështetjen diellore për të rritur kursimet tuaja të energjisë për ujin e ngrohtë
energy_label_a_plus.png

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t'u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që ka nevojë pompa juaj e nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

pressuriseless.png

Depozita termike pa presion ECH2O

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave
pressurised.png

Depozita termike e hermetizuar ECH2O

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj

Teknologjia kaskadë

Teknologjia jonë kaskadë prodhon ujë të ngrohtë duke përdorur energjinë e rinovueshme.

Cascade-principle.jpg

1. Njësia e jashtme nxjerr energjinë nga ajri dhe e transferon atë te njësia e brendshme përmes qarkut të agjentit ftohës

2. Njësia e brendshme rrit temperaturën e agjentit ftohës duke përdorur një qark të dyfishtë unik

3. Qarku i agjentit ftohës e transferon nxehtësinë te uji në sistem