Skip to main content

Bojlerë me kondensim me gaz

Bojlerët me kondensim me gaz të Daikin përdorin teknologji inovative për t'ju dhënë juve ngrohje e ujë të ngrohtë të sigurt dhe me efikasitet energjie.

bg-image

Efikasitet i lartë i energjisë

Të klasifikuar me një etiketë efikasiteti energjie A, bojlerët e Daikin me kondensim me montim në mur janë të pajisur me një kontrollues inteligjent që përshtat automatikisht prodhimin e nxehtësisë së bojlerit për të optimizuar më tej efikasitetin e tij. Rriteni efikasitetin tuaj të energjisë për ujin e ngrohtë duke shtuar panelet diellore.

bg-image

Instalim i lehtë dhe i përballueshëm

Me pak pjesë për t'u montuar dhe me montim të lehtë, bojlerët tanë me kondensim me gaz janë idealë për rikonstruksione dhe zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me gaz. Secili bojler kompakt integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe radiatorët tuaj ekzistues.

Bojlerët tanë më të pëlqyer me kondensim me gaz

GCU Compact

GCU compact
 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Kombinimi perfekt i bojlerit me kondensim dhe depozitës termike ECH2O (logo), (parimi i ujit të freskët)
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A++ për ujë të ngrohtë dhe efikasitet energjie A për ngrohje
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Madhësi kompakte

Bojlerët me kondensim me gaz me montim në mur

Bojleri i kondensimit me gaz D2CND
 • Vetëm për ngrohje ose për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Lidh ngrohjen nën dysheme dhe radiatorët
 • Madhësi kompakte

Përdorimet:

 • D2CND dhe D2TND: Bojleri i parë me kondensim me gaz me montim në mur nga Daikin i prodhuar brenda kompanisë sonë
 • GW Top Grade: efikasitet optimal për klientë dhe tregje të klasit të lartë
 • GW High Grade: produkti i nivelit bazë ideal për klientët e rinj dhe tregjet e interesuara në një investim fillestar