Skip to main content

Pajisjet për tarracë

Një zgjidhje paketë “plug & play” ku ana e brendshme dhe e jashtme janë të lidhura paraprakisht.

Ftohje konstante infografikë

Pajisje për tarraca për dyqane pakice dhe qendra tregtare

Dyqaneve të pakicës dhe qendrave tregtare u nevojitet dizajn sfidues, për shkak të hapësirës së kufizuar dhe strukturës komplekse të ndërtesës, me kate dhe hapësira të ndryshme. Pajisjet për tarracë të Daikin ofrojnë zgjidhjen:

 • Tubacionet mund të lidhen në mënyrë fleksibël (përpara, majtas, djathtas, poshtë) për të optimizuar hapësirën e instalimit.
 • Ventilatorët me spinë EC me efikasitet të lartë nuk kanë nevojë për mirëmbajtje, duke kufizuar kohën jashtë përdorimit të sistemit për mirëmbajtje.
 • Amortizatori i nxjerrjes dhe ventilatori garantojnë që të mos ketë mbipresion në ndërtesë dhe qarkullimi i ajrit të jetë i optimizuar.
 • Cilësia e lartë e ajrit të brendshëm mund të garantohet falë sigurimit të integruar të ajrit të pastër dhe mundësive të shumta për filtrimin e ajrit.
Warehouse with boxes

Tarraca për magazinat dhe industrinë

Për administratorët e godinave dhe inxhinierët, aplikimet në magazina dhe industriale mund të përbëjnë sfida serioze për HVAC për shkak të madhësisë dhe dizajnit të tyre unik. Pajisjet për tarracë të Daikin ofrojnë zgjidhjen:

 • Njësi paketimi e brendshme/e jashtme dhe agjenti ftohës i mbushur në fabrikë ofron instalim me efikasitet në kosto.
 • ESP e lartë deri në 800 Pa lejon tubacione të gjera për të shpërndarë në mënyrë të njëtrajtshme ajrin nëpër një hapësirë të madhe.
 • Kompresori me spirale dhe ftohja falas garanton funksionim tepër efikas 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.
 • Alarmi i filtrit të bllokuar tregon se kur filtrit i duhet pastrim, duke garantuar funksionim optimal dhe konsum të minimizuar të energjisë.
bg-image

Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe efikasitete lider në treg

Që prej prezantimit të Ururu Sarara në vitin 2013, kondicioneri i parë në botë që përdori agjentin ftohës R-32, ne kemi punuar për të konvertuar portofolin tonë në agjentë ftohës me GWP më të ulët. Vazhdim i kësaj është seria e re e pajisjeve për tarracë, një portofol i zhvilluar plotësisht nga fillimi, posaçërisht për agjentin ftohës R-32. Evolucion.

Bluevolution, CO2 and R-32

Gamë e gjerë për të mbuluar nevojat tuaja

Njësi “Të gatshme” (MTS)

Rooftop unit visual

48 njësi të paracaktuara të disponueshme nga pikat e shitjes

 • Dërgesë e shpejtë
 • 3 versione bazë, 2 amortizatorë dhe 3 amortizatorë
  • Rikuperimi i termodinamik i nxehtësisë i disponueshëm për gamën e plotë FC3
 • Kapacitet i zgjeruar deri në 100 kW!
 • Vjen me një gamë të gjerë veçorish me integrim standard

Njësi “Me porosi” (MTO)

Rooftop visual with rulers

Njësi plotësisht të personalizueshme për fleksibilitet maksimal

 • Mundësi pothuajse të pafundme konfigurimi falë zgjedhjes së gjerë të opsioneve
 • 4 versione bazë, 2 amortizatorë, 3 amortizatorë dhe 4 amortizatorë
  • Rikuperimi i termodinamik i nxehtësisë i disponueshëm për gamën e plotë FC3
  • Shkëmbyes premium i nxehtësisë së pllakës i disponueshëm në gamën RS4
 • Kapacitet i zgjeruar deri në 100 kW!
 • Vjen me një gamë të gjerë veçorish me integrim standard
 • Përzgjedhje e lehtë përmes softuerit të përzgjedhjes: rooftop.daikin.eu

Veçori me integrim standard në të gjitha njësitë

190 kW

Gamë kapaciteti e rritur deri në 190 kW!

 • Më shumë fleksibilitet për të përballuar projekte të mëdha me një gjurmë të vogël

Kompresorë me inverter

 • Efikasitet i shkëlqyer sezonal gjatë gjithë vitit
 • Të disponueshme deri në modele 120 kW

Panele me dy shtresa 25 mm

 • Garantojnë më jetëgjatësi dhe ofrojnë izolim të mirë zhurme dhe termik

Ekran me prekje me ngjyra të plota

 • Intuitiv në përdorim
 • Vizualizim më i mirë i parametrave të njësive
Touch display with colours
Daikin Intelligent Touch Manager

Lidhshmëri e integruar

 • Integrim i drejtpërdrejtë në Daikin Intelligent Touch Manager BMS (përmes protokollit BACNET)
 • Integrim i lehtë në sisteme BMS të palëve të treta përmes portës Ethernet (BACnet TCP/IP dhe Modbus TCP/IP) ose portë me 3 kabllo (Modbus përmes RS485)

4 gama për t’iu përshtatur nevojave tuaja

UATYA-BBAY1

Rooftop heating ventilation illustration

Fleksibilitet i lartë në instalim dhe shërbim i lehtë

 • “Plug and play” për instalim të lehtë
 • Efikasitet i lartë
 • Ajër i konvertueshëm në terren për kthim dhe furnizim
 • Integrim i drejtpërdrejtë me BMS të Daikin ose të palëve të treta
 • Agjent ftohës i mbushur paraprakisht në fabrikë

UATYA-BFC2Y1

Rooftop heating ventilation illustration with fresh air

Version me 2 amortizatorë me ajër të pastër të integruar

 • Ftohje falas me 100% hyrje të mundshme të ajrit të freskët
 • Cilësi e përmirësuar e ajrit
 • Kursim energjie duke përdorur ajrin e jashtëm të pastër për të ftohur ndërtesën
 • Përfshin të gjitha veçoritë e modelit bazë

UATYA-BFC3Y1

Rooftop heating ventilation illustration with fresh air and extraction

Version me 3 amortizatorë me ajër të pastër të integruar dhe nxjerrje

 • Amortizatori i integruar për nxjerrjen eliminon mbipresionin
 • Rikuperim termodinamik i nxehtësisë, rikuperim i nxehtësisë së mbetur
 • Përfshin të gjitha veçoritë e modelit FC2

UATYA-BRS4*

Rooftop heating ventilation illustration with fresh air, extraction plate heat recovery

Version me 4 amortizatorë, me ajër të pastër të integruar, nxjerrje dhe rikuperim të nxehtësisë me pllakë

 • Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet premium me pllakë, që rikuperon nxehtësinë e çuar dëm
 • Amortizator sekondar për të lejuar shkëmbimin e nxehtësisë të pllakës ose ftohje falas
 • Përfshin të gjitha veçoritë e modelit FC3
 • I disponueshëm vetëm si model “me porosi”
bg-image

Softueri i përzgjedhjes së pajisjes për tarracë

 • Akses në ueb dhe re kompjuterike në projektet tuaja nga çdo vend...
 • I pavarur nga platforma (Windows, Mac,...) dhe hardueri (laptop, desktop, tablet)
 • Nuk është nevoja për instalim lokal apo përditësime

Mësoni më shumë