Kondicionim ajri efikas në energji për shtëpinë tuaj

Kondicionim ajri efikas në energji për shtëpinë tuaj

Më shumë se 90 vjet përvojë në sistemet e kondicionimit të ajrit na japin mundësinë të ofrojmë zgjidhjet më komode, më të besueshme dhe më efikase në energji, të disponueshme në treg.

Teknologjitë efikase në energji për të ardhmen

Teknologjitë efikase në energji për të ardhmen

Zgjidhjet tona të ftohjes klasifikohen me etiketat e efikasitetit më të lartë të energjisë në treg. Duke u fokusuar te energjia e rinovueshme dhe kursimet falë teknologjisë sonë të inverterit, ju përfitoni nga një zgjidhje totale që ofron komoditet të jashtëzakonshëm, pa rrezikuar me faturën e energjisë. Dedikimi ynë ndaj zgjidhjeve të klimës me efikasitet në energji garanton se njësitë e Daikin janë vite përpara standardeve të legjislacionit.

Konfigurimet fleksible funksionojnë në të gjitha shtëpitë

Sistem Split

Sistem Split

 • Lidhet 1 njësi e brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh ose ftoh 1 dhomë
 • Instalim i lehtë
Sistem Multi-split

Sistem Multi-split

 • Lidh deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh ose ftoh deri 5 dhoma të ndryshme
 • Kontrollon dhoma individuale

Pajisur me teknologjinë e inverterit të krijuar nga ne

Inverteri ynë është një teknologji që kursen energjinë e cila shmang harxhimin e energjisë te kondicionerët duke kontrolluar me efikasitet shpejtësinë e motorit. Në vend që të harxhohet energji shtesë duke nisur dhe ndaluar, inverteri e rregullon shpejtësinë e motorit në mënyrë që ai të funksionojë vazhdimisht dhe me efikasitet. Teknologjia jonë e inverterit e redukton konsumin tuaj me deri në 30%.

Kondicioner i pajisur me teknologjinë e inverterit të krijuar nga ne

Opsione dizajni të vlerësuara me çmime për enterierin tuaj

Me kaq shumë lloje të ndryshme njësish të brendshme dhe opsionesh dizajni, ne krijojmë një klimë që ndërthuret në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj.

Kondicioner me montim në mur

Me montim në mur

Njësitë tona me montim në mur njihen në mbarë botën për shumë arsye, nga vlera e lartë deri te dizajni i shkëlqyer. Me kaq shumë opsione të ndryshme mes të cilave mund të zgjidhni, është e sigurt që do të gjeni njësinë e duhur për shtëpinë tuaj.

Kondicioner i fshehur në tavan

Njësi e fshehur në tavan

Njësitë e fshehura në tavan janë ideale për çdo enterier. Ato instalohen brenda tavaneve të lëshuara në mënyrë të tillë që vetëm grilat e ajrosjes janë të dukshme.

Ajër i kondicionuar me qëndrim në dysheme

Me qëndrim në dysheme

Njësitë me qëndrim në dysheme ofrojnë komoditet të shkëlqyer. Dizajni i tyre elegant dhe madhësia kompakte integrohen në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj.

Gjithmonë në kontroll
 

Gjithmonë në kontroll

Shkarkoni aplikacionin Daikin Online Controller, lidhni njësinë tuaj të Daikin me Wi-Fi dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë.

Kondicionerët tanë më të pëlqyer

ururusarara-kitchen-710x460.png

Ururu Sarara

 • Zgjidhje premium për ngrohje, ftohje, lagështim, heqje lagështie, ajrosje dhe purifikim të ajrit
 • Njësi me montim në mur -Etiketë efikasiteti energjie A+++
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (opsional)
Stylish_homepageheader1645px1080px.jpg

Stylish

 • Dizajn për ngrohje dhe ftohje i vlerësuar me çmime i disponueshëm në 3 ngjyra: një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier
 • Njësi me montim në mur: Etiketë efikasiteti energjie deri në A+++
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)
perfera-article-grid-2020.jpg

Perfera

 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Deri në etiketën e efikasitetit të energjisë A+++
 • Njësi me montim në mur dhe me qëndrim në dysheme
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion dhe kontroll zanor (standard)
Optimised_Heating_4_Banner_1645x1080px.png

Optimised Heating 4

 • Kapacitete të larta ngrohjeje të projektuara për klima të ftohta deri në -25°C
 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Klasi i efikasitetit sezonal deri në A+++ në ngrohje
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion
Res-airtoair-emura-photo-grid.png

Daikin Emura

 • Dizajn për ngrohje dhe ftohje i vlerësuar me çmime i disponueshëm në 2 ngjyra: finiturë elegante e bardhë kristal mat dhe ngjyrë e argjendtë
 • Njësi me montim në mur me etiketë efikasiteti energjie deri në A+++
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)
Bluevolution

Daikin e çon komoditetin në një nivel krejtësisht të ri me gamën e vet Bluevolution. Duke përdorur një agjent të ri ftohës, R-32, ne mund të përmirësojmë efikasitetin e energjisë deri në A+++ si në ngrohje ashtu edhe në ftohje.

Mësoni më shumë