Daikin Ururu Sarara i montuar në mur.

Ururu Sarara

Kondicioneri më i mirë i disponueshëm në treg me kondicionim ajri A+++ dhe kontroll lagështire.

Një çift në një divan pranë një Daikin Ururu Sarara me montim në mur.

Baza e klimës suaj të përkryer

Ngrohni dhe ftohni çdo dhomë me shpejtësi dhe efikasitet.

Një vajzë me arushin e saj prej pelushi.

Temperatura nuk mat gjithmonë ndjesinë e një dhome

Krijimi i lagështisë me Ururu
Në gjendje natyrale ajri përmban lagështi. Sistemi inteligjent i krijimit të lagështisë së ajrit tërheq sasinë e duhur të lagështisë nga ajri i jashtëm për të parandaluar ajrin e thatë bezdisës brenda.

Heqja e lagështisë me Sarara
Lagështia mund ta bëjë një dhomë të ndihet edhe më e ngrohtë sesa është në fakt. Sistemi inteligjent i heqjes së lagështisë i Ururu Sarara heq automatikisht lagështinë e tepërt, duke ruajtur njëkohësisht temperaturën tuaj të dëshiruar.

Ajër i freskët, edhe me dritare të mbyllura

Ajër i freskët, edhe me dritare të mbyllura

Sillni në dhomë ajër të freskët, të ftohtë. Kapaciteti i fuqishëm i ajrosjes i Ururu Sarara mund ta mbushë një dhomë 26 m2 me ajër të freskët në më pak se 2 orë.

Ajër i purifikuar, pa agjentë alergjikë me teknologjinë Daikin Flash Streamer

Ajër i purifikuar me teknologjinë Daikin Flash Streamer

Duke përdorur elektronet për të aktivizuar reaksionet kimike me grimca në ajër, Flash Streamer i shpërbën substancat alergjike të tilla si poleni dhe fungjet dhe heq aromat bezdisëse duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër.

Ndikimi i reduktuar në mjedis në kg CO2 në grafik.

Zgjidhja më efikase në energji

  • E disponueshme me teknologjinë Bluevolution për të reduktuar më tej ndikimin tuaj në mjedis
  • Furnizim me 80% energji të rinovueshme nga ajri dhe 20% energji elektrike
  • Teknologjia me inverter rrit kursimet e energjisë deri në 30%
  • Sensori i diktimit të lëvizjes për 3 zona dhe regjimi Econo reduktojnë konsumin e tepërt
  • Pastrimi automatik i filtrit redukton konsumin e energjisë me 25%
Një smartfon që tregon aplikacionin Daikin Residential Controller.

Gjithmonë në kontroll

Shkarkoni aplikacionin Daikin Residential Controller, lidhni Ururu Sarara me WLAN dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë.

E RE: funksionet e kontrollit zanor të disponueshme me Alexa dhe Google Home

Projektuar për komoditet

Sensori i diktimit të lëvizjes për 3 zona përdor sensorë për të zbuluar personat dhe për ta drejtuar ajrin larg tyre për të krijuar qarkullimin e përkryer të ajrit. Sistemi ynë kalon automatikisht në regjimin e kursimit të energjisë kur ai zbulon se në dhomë nuk ka njeri.

2 ilustrime që tregojnë qarkullimin e ajrit të ridrejtuar kur në dhomë ka njerëz. 1 pikë e caktuar për ilustrim ulet ose njësia fiket në një dhomë bosh.

Krijuar për enterierin tuaj

Daikin Ururu Sarara i montuar në mur brenda.

Filtri i besueshëm i ajrit maksimizon efikasitetin dhe komoditetin

Filtri me vetëpastrim i ajrit i Ururu Sarara punon çdo ditë dhe rrit në mënyrë të konsiderueshme efikasitetin në punë duke përdorur 25% më pak energji.

Nëna dhe fëmija flenë të qetë.

Projektuar për qetësi të plotë

Njësia funksionon me zhurmë të ulët deri në 19 dBA dhe asnjëherë nuk do ta dëgjoni kur punon.

Fitues i çmimit të dizajnit Reddot 2013 me logon.

Çmimi Reddot për dizajnin për vitin 2013

Frymëzuar nga ventilatori japonez me palosje "Ogi", Ururu Sarara fitoi Çmimin Reddot për dizajnin për vitin 2013 në kategorinë e kondicionimit të ajrit.

Produkte të ngjashme

Mësoni më shumë