Komoditeti inteligjent me FTXM-M

Komoditeti inteligjent me Perfera

Zgjidhja inteligjente, e sigurt dhe ekologjike për klimën për nevojat tuaja për ngrohje, ftohje dhe purifikim të ajrit.

Perfera nënkupton performancë e përkryer

Zgjidhni një njësi me montim në mur ose njësi me qëndrim në dysheme, në varësi të nevojave tuaja.

Njësia me montim në mur Perfera
Njësia me qëndrim në dysheme Perfera
Fëmijë që luajnë jashtë

Efikasitet energjie

A++

Ajër i purifikuar

Perfera është e pajisur me një numër filtrash për të ofruar cilësinë më të mirë të ajrit të brendshëm.

Duke përdorur elektronet për të aktivizuar reaksionet kimike me grimca në ajër, Flash Streamer i shpërbën substancat alergjike të tilla si poleni dhe fungjet dhe heq aromat bezdisëse duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër.

Gjithmonë në kontroll

Nga sot, Daikin Residential Controller përdoret si parazgjedhje për të kontrolluar Perfera.

Shkarkoni aplikacionin Daikin Residential Controller, lidhni Perfera me Wi-Fi dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë.

 

E RE! Tani e disponueshme me kontroll zanor përmes Amazon Alexa ose Google Assistant

Përforcuesi i ngrohjes

Përforcuesi i ngrohjes e ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit.
Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift).

 

*Gjendja e testimit të Ngrohjes Plus: Klasi 50, temperatura e jashtme 2°C - Temperatura e brendshme 10°C, Cilësimi R/C: 23°C”
 

Njësia me montim në mur Perfera

Veçoritë speciale

Projektuar për komoditetin tuaj

Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona përdor sensorë për të zbuluar personat dhe për ta drejtuar ajrin larg tyre për të krijuar qarkullimin e përkryer të ajrit. Sistemi ynë kalon automatikisht në regjimin e kursimit të energjisë kur ai zbulon se në dhomë nuk ka njeri.

Komoditet optimal

Duke shtypur butonat në telekomandë, ky funksion kombinon lëvizjen automatike vertikale dhe horizontale për të qarkulluar një rrymë ajri të ftohtë/të ngrohtë deri në cepat më të largët të hapësirave të mëdha.

lidhje multi

Funksionim i heshtur

Perfera përdor një ventilator të projektuar posaçërisht që optimizon qarkullimin e ajrit dhe krijon efikasitet më të lartë energjie në nivele të ulëta zhurme. Për efikasitet edhe më të lartë energjie, Daikin ka projektuar gjithashtu një ventilator të ri që përshtatet fiks brenda dimensioneve kompakte të Perfera.

Njësia me qëndrim në dysheme Perfera

Veçoritë speciale

Ngrohje komode

Funksioni i Ngrohjes Plus ofron ngrohje komode duke simuluar ngrohjen me rrezatim për 30 minuta. Më pas, aktivizohen përsëri cilësimet e mëparshme.

Konveksion i optimizuar

Funksioni i ngrohjes së dyshemesë optimizon konveksionin duke shpërndarë ajrin e ngrohtë nga poshtë njësisë

Shpërndarje e njëtrajtshme e ajrit

Qarkullimi i dyfishtë i ajrit i njësisë me qëndrim në dysheme Perfera është i përkryer për të krijuar nivelin ideal të ngrohjes. Ajri drejtohet si lart edhe poshtë për të dërguar shpërndarje të njëtrajtshme të ajrit të ngrohtë.

Ilustrim i lidhjes mes njësisë së brendshme dhe të jashtme

Sistem Split

  • Lidhet 1 njësi e brendshme me 1 njësi të jashtme
  • Ngroh dhe ftoh 1 dhomë
  • Instalim i lehtë
Ilustrim i lidhjes mes njësisë së jashtme dhe disa njësive të brendshme

Sistem Multi-split

  • Lidh deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
  • Ngroh dhe ftoh deri 5 dhoma të ndryshme
  • Kontrollon dhoma individuale

Kontroll komod i klimës

Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë ekzistuese nga ajri, që e bën ngrohjen e shtëpisë suaj një proces efikas në energji.

Kondicionim ajri efikas në energji

Furnizuar me energji të rinovueshme dhe pajisur me teknologjinë me inverter të krijuar nga ne, kondicionimi i ajrit nuk konsumon më sasi të mëdha energjie.

Ajër i pastër dhe i freskët

Duke përdorur elektronet për të aktivizuar reaksionet kimike me grimca në ajër, Flash Streamer i shpërbën substancat alergjike të tilla si poleni dhe fungjet dhe heq aromat bezdisëse duke ofruar një ajër më të mirë dhe më të pastër.

Mësoni më shumë

FTXM-R_left.jpg

FTXM-R

Njësi tërheqëse me montim në mur me cilësi të përkryer të ajrit të brendshëm

Daikin-ilmalampopumppu-lattiamalli-FVXM-A.jpg

FVXM-A

Njësi moderne me qëndrim në dysheme për komoditet optimal në ngrohje, falë veçorive unike të ngrohjes

Shikoni uebinarin tonë të Perfera