Skip to main content

Bluevolution nga Daikin

Zbuloni gamën tonë të gjeneratës së ardhshme që përdorin agjentin e ri ftohës R-32 dhe reduktoni në mënyrë drastike ndikimin tuaj në mjedis.

Ndikim i ulët në mjedis

Daikin është kompania e parë në botë që prezantoi pompat e nxehtësisë dhe kondicionerët e pajisur me R-32. Me një potencial të ulët të ngrohjes globale (GWP), R-32 është ekuivalenti në fuqi i agjentëve ftohës standardë, por arrin efikasitet më të lartë energjie dhe emetime më të ulëta CO2. Kjo për faktin se R-32 përdor më pak agjent ftohës për të furnizuar një njësi në krahasim me R-410A. I lehtë për t'u rikuperuar dhe ripërdorur, R-32 është zgjidhja e përkryer për të arritur objektivat e rregullores së re evropiane të gazeve F.

Një zgjidhje inovative për klimën për nevojat tuaja për ngrohje dhe ftohje

Efikasitet energjie

Me agjentin ftohës R-32, ju arrini efikasitet sezonal deri në A+++ si në ngrohje ashtu edhe ftohje.

bg-image
bg-image

Komoditet maksimal

Përjetoni komoditet me funksionimin pa zhurmë, pa korrente dhe inteligjent të qarkullimit të ajrit.

bg-image
bg-image

Kontroll inteligjent

Kontrolloni sistemin e klimës nga çdo vend me aplikacionin tonë Daikin ose me intelligent Tablet Controller.

Efikasiteti më i lartë i energjisë

 • Agjenti ftohës me efikasitet më të lartë energjie me ndikim të ulët në mjedis
 • Njësi të furnizuara me 80% energji të rinovueshme nga ajri dhe 20% nga energjia elektrike
 • Teknologjia me inverter rrit kursimet shtesë të energjisë deri në 30%
 • Sensorët inteligjentë dhe cilësimet efikase në energji reduktojnë konsumin e tepërt

Zgjidhjet tona më të pëlqyera të Bluevolution

 • Ururu Sarara

  • Ideale për hapësira rezidenciale
  • Ofron ngrohje, ftohje, lagështim, heqje lagështire, ajrosje dhe purifikim të ajrit
  • Njësi me montim në mur
  • Etiketa e efikasitetit të energjisë A+++
  • Zgjidhje premium për kontrollin e klimës
 • Daikin Emura

  • Ideale për hapësira rezidenciale
  • Ofron ngrohje, ftohje dhe purifikim të ajrit
  • Njësi me montim në mur
  • Etiketa e efikasitetit të energjisë A+++
  • Njohur në mbarë botën për dizajnin e vet
 • Stylish

  • Dizajn i vlerësuar me çmime i disponueshëm në 3 ngjyra: një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier
  • Mund ta menaxhoni njësinë Stylish duke përdorur smartfonin tuaj ose telekomandën me rreze infra të kuqe
  • Përdorim i teknologjive brenda kompanisë për të garantuar performancë maksimale dhe funksionim të sigurt
 • Perfera

  • Ideale për hapësira rezidenciale
  • Ofron ngrohje, ftohje dhe purifikim të ajrit
  • Me montim në mur
  • -Etiketë efikasiteti energjie A+++ -Projektuar në Evropë për Evropën
 • Optimised Heating 4

  • Kapacitete të larta ngrohjeje të projektuara për klima të ftohta
  • Vlerësim efikasiteti energjie deri në A+++
  • E sigurt dhe e lehtë për t’u kontrolluar
  • Logjikë e re e oxhakut
  • Proces i shpejtë dhe i lehtë instalimi
 • Sky Air A-series

  • Ideale për hapësira të lehta komerciale
  • Ofron ndikimin më të ulët në mjedis
  • Etiketa e efikasitetit të energjisë A++


 • VRV 5 S-series

  • Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe fleksibilitet lider në treg
  • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
  • Gamë me lartësi të ulët me një ventilator
  • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
 • Seria e çillerëve EWAT-B

  • Çilleri i parë me ftohje me ajër me agjentin R-32 miqësor për mjedisin
  • Efikasitet i klasit të lartë
  • Gamë e gjerë kapaciteti
  • Lista të gjera opsionesh

 • EWAT-CZ

  • Teknologjisë me inverter të plotë
  • Emetimet më të ulëta dhe indirekte të CO2 në treg
  • Nivelet më të mira të efikasitetit në treg
  • Funksionime pa zhurmë
 • Rikuperimi i nxehtësisë VRV 5

  • Heroi ynë i qëndrueshmërisë mjedisore
  • Dizajnë tepër efikas për rikuperimin e nxehtësisë me 3 tuba
  • Ftohje dhe ngrohje e njëkohshme për komoditet maksimal
  • Gama më e gjerë e njësive të brendshme të dedikuara R-32 në treg
  • Kuti BSSV krejtësisht të riprojektuara

Ideale për aktualizime të sistemeve

Gama jonë Bluevolution është një zgjidhje efikase nga ana e kostos për ndërtesat e reja dhe një zëvendësim ideal për sistemet e vjetra dhe më pak efikase, sepse shfrytëzon tubacionet dhe lidhjet elektrike ekzistuese dhe eliminon shqetësimet që krijohen nga hapja e mureve.

Bluevolution për çdo lloj ndërtese

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli, gama Daikin Bluevolution do të plotësojë kërkesat tuaja për ngrohje dhe ftohje. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

Mësoni më shumë