Skip to main content

Njësi me montim në mur Stylish

Aty ku inovacioni takon kreativitetin.

Stylish për shtëpinë tuaj

Përfitoni kombinimin e përsosur të dizajnit të shkëlqyeshëm dhe teknologjisë së avancuar të klimës me njësinë tonë të montuar në mur, të vlerësuar çmime Stylish.

Projektuar për të plotësuar nevojat tuaja

Zbuloni një zgjidhje klimatike Stylish të vlerësuar me çmime në katër opsione ngjyrash.

Ftohje dhe ngrohje premium

Shijoni klimën tuaj perfekte gjatë gjithë vitit.

Performanca më e mirë në kategorinë e vet

Teknologjia jonë inovative ofron performancë të nivelit të lartë dhe funksionim të sigurt.

Kontroll inteligjent i klimës

Menaxhoni me lehtësi Stylish me telekomandën infra të kuqe ose nëpërmjet aplikacionit, Alexa ose Google Home.

Rreth Stylish

Dizajni i vlerësuar me çmim

Stylish është i përkryer në shtëpi në enterierin tuaj falë katër opsioneve elegante të ngjyrave (i bardhë, argjend, i zi dhe dru i zi) dhe një dizajn elegant. Me qoshet e lakuara dhe dimensionet e holla, Stylish është njësia e dizajnit më kompakte e disponueshme në treg.

Good Design Award 2017 with logo.
'iF' Design Award 2018.
Reddot award 2018 winner with logo

Komoditet i rritur

Përfitoni më të mirën në komoditet dhe efikasitet energjetik falë teknologjive inovative si ventilatori me zhurmë të ulët, sensorët termikë inteligjentë dhe shpërndarjen inteligjente të temperaturës së dhomës.

Ajër i pastër, i shëndetshëm

Provoni ajër të pastër dhe të shëndetshëm me teknologjitë e ndryshme të filtrave të Daikin që heqin grimcat, alergjenët dhe aromat.

bg-image

Kontroll inteligjent i klimës

Stylish ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe ose menaxhojeni atë në mënyrë dixhitale nëpërmjet aplikacionit Daikin Residential Controller në smartfonin telefonin ose nëpërmjet kontrolleve zanore Alexa ose Google Home.

E disponueshme në 4 ngjyra: e bardhë, e argjendtë, e zezë dhe dru i zi

Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier.

-E RE- ngjyrë e zezë mat

bg-image

Mësoni më shumë