Kjo fotografi tregon një njësi Daikin Multi-Split të instaluar në një mur jashtë një shtëpie.

Multi

Më pak është më shumë.

Pse të zgjidhni Multi?

Ftohni ose ngrohni disa dhoma me një njësi të jashtme

Funksionim i fshehtë

Shijoni një mjedis komod të brendshëm falë funksionimit të fshehtë dhe të qetë të Multi-Split.

Read more

Mirëmbajtje e lehtë

Multi kërkon më pak mirëmbajtje dhe është më i lehtë për t’u instaluar krahasuar me disa njësi të jashtme split.

Read more

I gatshëm për të ardhmen

Njësia përdor teknologji të fundit dhe agjent ftohës me ndikim të ulët, për të konsumuar më pak energji dhe për ta përdorur me më shumë efikasitet.

Read more

Fleksibilitet i pashoq

Falë përputhshmërisë së tij me një gamë të gjerë njësish të brendshme, instalimit të lehtë dhe planifikimit fleksibël, Multi-Split i përshtatet çdo shtëpie apo stili jetese.

Read more

Pesë në një

Multi-split-graphic.png

Lidhni deri në pesë njësi të brendshme të çdo game dhe stili me një njësi të jashtme Multi.

Përshtatet me stilin tuaj të jetesës

Multi-Split është një zgjidhje fleksibël, ideale për hapësira të vogla të jashtme si mure, çati ose tarraca. Plus: lidh deri në pesë njësi të çdo gamë apo stili.

Përshtatet me stilin tuaj të jetesës

Qoftë kur keni hapësirë të vogël të jashtme ose dëshironi tëlidhni shumëllojshmëri njësish të brendshme, Multi është një zgjidhje ideale që mund të përshtatet për të plotësuar të gjitha nevojat dhe preferencat për kondicionerë.

  • Lidhni deri në pesë njësi të brendshme në dhoma të ndara
  • Ndryshoni dhe shtoni njësi kur të dëshironi
  • Instaloni Multi në mur, çati ose tarracë
  • Përdorni Daikin Online Controller për të planifikuar dhe ndryshuar klimën e secilës dhomë

Efikasitet në energji më i miri në kategori

Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim teknologji të fundit për t’iu adresuar çështjeve mjedisore dhe të energjisë të produkteve HVAC. Prandaj Multi përdor agjentin ftohës me ndikim të ulët R-32 dhe një kompresor me luhatje për të reduktuar ndikimin në mjedis me 68%.

Ikona A++

Deri në A++ për ngrohje

Ikona A+++

Deri në A+++ për ftohje

Një burrë ulet me komoditet brenda shtëpisë duke lexuar një libër ndërsa njësitë e tij Daikin krijojnë klimën e përkryer.

Funksionim i fshehtë dhe i heshtur

Njësi e jashtme Daikin e instaluar jashtë një shtëpie.

Me madhësinë e tij kompakte dhe zhurmën e ulët të funksionimit, Multi-Split është ideal për shtëpitë me hapësirë ​​të kufizuar të jashtme.

Kontroll inteligjent i klimës

Multi ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe, aplikacionin Daikin Residential Controller në smartfonin tuaj ose kontrollet zanore nëpërmjet Alexa ose Google Home.

Një burrë që përdor Daikin Residential Controller në smartfonin e tij.

Mësoni më shumë