Skip to main content

Pasioni ynë është inovacioni

Zbuloni se si ne përmirësojmë cilësinë e jetës tuaj duke përdorur teknologjitë kryesore. Për një klimë unike.

 • Indoor Air Quality Solutions

  When planning new buildings many things must be considered. In addition to structural factors, there are also the issues of heating, cooling and something often neglected: indoor air quality. It is important for the health of all of us. 

 • Bluevolution

  Gama e produkteve të gjeneratës së ardhshme që përdorin agjentin ftohës R-32 për të ofruar efikasitet me energji të lartë dhe ndikim të ulët në mjedis.

 • Mirëqenia është një frymëmarrje me ajër të pastër

  Ne kalojmë mesatarisht 90% të kohës sonë në ambientet e brendshme, qoftë kur punojmë, bëjmë pazar apo kalojmë kohën me personat e dashur. Prandaj, furnizimi me ajër të freskët dhe të pastër në ambientet e brendshme nuk ka qenë asnjëherë më i rëndësishëm për mirëqenien tonë.

 • Teknologjia e zëvendësimit

  Përditësojeni sistemin tuaj për të përmirësuar efikasitetin e tij të energjisë, për të ulur kostot e energjisë dhe për të parandaluar avaritë e papritura për komoditet gjatë të gjithë vitit.

 • Variable Refrigerant Volume

  Variable Refrigerant Volume (VRV) është kondicioneri i parë në botë Multi-Split për ndërtesat komerciale

 • Daikin Altherma

  Me më shumë se 55 vjet përvojë në zhvillimin e teknologjisë së pompës së nxehtësisë, Daikin ofron një gamë pompash nxehtësie për të reduktuar kostot e përdorimit dhe për të ofruar efikasitet të lartë energjie.

 • Efikasiteti sezonal

  Një metodë inovative për të zhvilluar dhe prezantuar teknologji me më shumë efikasitet energjie për produktet HVAC-R për të përmbushur dhe tejkaluar legjislacionin.

 • Teknologjia e inverterit

  Një teknologji inovative që maksimizon efikasitetin e energjisë për të ofruar temperatura komode gjatë gjithë vitit.

 • Qendra Evropiane e Zhvillimit (EDC)

  Ne kryejmë kërkime dhe zhvillojmë teknologjitë më të fundit kundër ndryshimit të klimës për tregun evropian.

 • Kompresorët e Daikin

  Daikin ka qenë në pararojë të zhvillimit të teknologjisë së kompresorëve dhe tani ofron një gamë gjithëpërfshirëse kompresorësh me rrotullim, me spirale dhe me vidë.

Lexoni risitë tona

Lexoni blogun tonë

Frymëzohuni