Skip to main content

Teknologjia e zëvendësimit

Përditësojeni sistemin tuaj për të përmirësuar efikasitetin e tij të energjisë, për të ulur kostot e energjisë dhe për të parandaluar avaritë e papritura për komoditet gjatë të gjithë vitit.

Zëvendësime të shpejta dhe cilësore

Qoftë kur jeni pronar biznesi apo pronarë shtëpie, është e rëndësishme të siguroheni që pajisjet tuaja HVAC-R të jenë të përditësuara dhe funksionale me kapacitet të plotë. Nga respektimi i rregulloreve të reja deri te integrimi i teknologjive më të fundit me efikasitet energjie, ne mund ta aktualizojmë pajisjen tuaj për të përmirësuar besueshmërinë e saj dhe për të ulur kostot në planin afatgjatë.

1. Ripërdorimi i tubave të kullimit

Tubat e fortë prej PVC-je mund të ripërdoren me lehtësi. Kërkohet vetëm testimi i qarkullimit.

2. Ripërdorimi i tubave të agjentit ftohës

Tubat e përdorur për R-22 funksionojnë edhe me VRV-Q, falë presioneve më të ulëta të funksionimit të sistemit.

3. Ripërdorimi i degëzimeve të tubave të agjentit ftohës

Nuk ka kufizime gjatë përmirësimit nga një sistem Daikin VRV. Sistemet e tjera VRF kërkojnë që degëzimet e tubave të durojnë një presion deri në 3,3 MPa.

4. Ripërdorimi i instalimeve elektrike të telekomandimit

Ripërdorni instalimet elektrike gjatë përmirësimit nga një sistem Daikin VRV. Në raste të tjera, kjo do të jetë në varësi të llojit të kabllos.

5. Ripërdorimi i instalimeve elektrike të brendshme/jashtme

Ripërdorimi gjatë përmirësimit nga një sistem Daikin VRV. Në raste të tjera, kjo do të jetë në varësi të llojit të kabllos.

6. Njësitë e brendshme

Njësitë e brendshme duhet të zëvendësohen.

7. Njësitë e jashtme

Njësitë e jashtme duhet të zëvendësohen.

 • Pa ndërprerë operacionet e përditshme

  • Kombinoni komponentët origjinalë me teknologjitë e zëvendësimit për të marrë një aktualizim të cilësisë së lartë
  • Projektet zhvillohen gjatë fundjavës për të shmangur ndërprerjet në biznesin tuaj
 • Qetësi për mendjen

  • Pajisja juaj respekton rregulloret më të fundit të energjisë
  • Parandalimi i avarive të mundshme që mund të ndodhin me pajisjet e vjetruara
  • Mbani biznesin në punë të pandërprerë
 • Kosto më të ulëta

  • Aktualizimet e thjeshta shmangin rinovimet e kushtueshme dhe që ndërpresin aktivitetin e biznesit
  • Pa ndërprerje të aktivitetit të biznesit dhe pa kosto për zhvendosje apo ridekorim
 • Zëvendësimi i sistemeve të palëve të treta

  • Ne mund të zëvendësojmë pajisjet nga prodhuesit e tjerë me teknologjinë me efikasitet të lartë dhe fleksibël të Daikin

Zgjidhje zëvendësimi për pronarët e shtëpive

Me zgjidhjet tona të zëvendësimit, pronarët e shtëpive mund ta aktualizojnë pompën e tyre të nxehtësisë me teknologjitë më të fundit për të arritur komoditetin maksimal. Kostot e instalimit mbeten të ulëta, sepse nevojitet të ndërrohen vetëm njësitë e jashtme dhe të brendshme.

Si pronar shtëpie, ju mund të përfitoni nga:

Dizajni dhe funksionaliteti

Aktualizimi në një sistem R-410A ose R-32 ju jep juve akses në një zgjedhje të gjerë njësish të brendshme moderne.

Teknologjitë e përparuara

Kombinimi unik i (ç)lagështimit, ajrosjes dhe purifikimit dhe lidhjes me Daikin Online Controller

Funksionim i heshtur

Niveli i zhurmës së njësive tona të brendshme mund të jetë i ulët deri në 19 dB(A).

Kurseni në kostot e përdorimit

Kurseni deri në 50% në kostot e energjisë duke zëvendësuar sistemin tuaj të vjetër të kondicionimit.

Burimet

Mësoni më shumë rreth zgjidhjeve tona të zëvendësimit

bg-image

Rasti i The Bloomsbury Hotel

Mësoni se si ndihmuam që The Bloomsbury Hotel të ulte përdorimin e energjisë së ndërtesës së tyre, të ulte emetimet e CO2 me 30% dhe të përmirësonte nivelet e komoditetit për klientët duke optimizuar kontrollin e klimës.

  bg-image

  Rasti i Torre Serenissima

  Një ndërtesë zyrash 11 katëshe, Torre Serenissima shërben si selia qendrore e Autostradës Breshia-Padova në Verona, Itali. E pajisur me një sistem të vjetruar me agjent ftohës R-22, ne i dhamë Torre Serenissima një përditësim të plotë për të ofruar më shumë efikasitet në energji dhe komoditet.

  Shihni produktet tona

  Burimet e pronarit të ndërtesës

  Burimet e instaluesit