Skip to main content

Qendra e Zhvillimit EMEA e Daikin (EDC)

Investimi në inovacion

Misioni i EDC

Misioni i EDC

Ne synojmë të jemi liderë në kërkim-zhvillimin për tregun global të ngrohjes duke ofruar zgjidhje inovative HVAC-R që u përmbahen nevojave më të fundit mjedisore.

Logoja e EDC

Vizioni i EDC

Çdo inovacion i ri fillon si dizajn. Dizajni bëhet prototip, i cili më pas vlerësohet, përmirësohet dhe vlerësohet për t'u bërë produkt përfundimtar. Ky produkt përfundimtar më pas prezantohet në treg, ku monitorohet dhe inspektohet për përmirësime në të ardhmen. Në total, ky proces përfaqëson kuptimin e EDC.

EDC është aty ku Daikin i kthen kërkimet konkrete në teknologji të ndryshimit të klimës për të nesërmen. Me seli kryesore në Ostend dhe Gent (Belgjikë), dhe pika partnere në Güglingen (Gjermani), Plzen (Republika Çeke), Stamboll (Turqi) dhe Mantova (Itali), EDC përfaqëson një rrjet ndërkombëtar që punon drejt inovacionit në industrinë e HVAC-R përmes kërkim-zhvillimit.

Me përvojë të gjerë në zhvillimin e zgjidhjeve më të fundit në ngrohje, EDC aktualisht shërben si Qendra Bazë e Zhvillimit e Daikin për të testuar dhe krijuar teknologji dhe produkte të reja ngrohjeje për Evropën, Lindjen e Mesme dhe Afrikën (EMEA).

Vizioni i EDC

Investim në personel dhe infrastrukturë

Ne investuam pothuajse 13 milionë euro në teknologji dhe infrastrukturë për të krijuar EDC. Duke përditësuar fabrikat ekzistuese me dhoma të reja testimi të teknologjisë së lartë, EDC është vendi ku vlerësohet performanca e produkteve tona për të arritur komoditetin, efikasitetin e energjisë dhe besueshmërinë në të gjitha kushtet klimatike.

EDC është e përbërë nga disa departamente të ndryshme, duke përfshirë Zhvillimin e Produkteve, Besueshmërinë dhe Pajtueshmërinë. Secili prej këtyre departamenteve drejtohet nga inxhinierë me formime të shumëllojshme që kanë mundësinë të punojnë së bashku për t'i dhënë formë të ardhmes së industrisë së HVAC-R.

Jeni i interesuar të bashkoheni me ekipin tonë EDC?

Aktualisht ne po kërkojmë rekrutë të rinj që t'i bashkohen ekipit tonë të talentuar të EDC! Nëse jeni plot pasion për të zhvilluar teknologjitë tona më të fundit dhe dëshironi të punoni në një mjedis me teknologji të lartë, mund të kemi pikërisht pozicionin e duhur për ju. Janë të mirëpritur të aplikojnë të diplomuarit me gradën Master në një fushë teknike dhe me interes të fortë në produktet e Daikin.