Skip to main content

Mendoni globalisht. Veproni në nivel lokal.

Daikin është një markë globale që plotëson nevojat e tregjeve të saj lokale.

Ne i njohim tregjet tona lokale, por ndajmë ekspertizën dhe teknologjitë e një marke globale. Daikin Central Europe operon në 16 vende në Evropën Qendrore dhe Lindore dhe është pjesë e Daikin Europe N. V. (Belgjikë). Si një degë e Daikin Industries Limited (Japoni) është një prodhues lider evropian i kondicionerëve, sistemeve të ventilimit, pompave të nxehtësisë, përgatitjes së ujit të nxehtë dhe zgjidhjeve të ftohjes.

Globalisht, Daikin është e vetmja kompani që ofron të gjitha hapat nga zhvillimi, prodhimi, shitja dhe shërbimet në lidhje me zgjidhjet e ftohjes, ngrohjes, ventilimit dhe ngrirjes nga një burim i vetëm. E gjithë njohuria jonë bazohet në më shumë se 90 vjet përvojë në teknologjitë inovative, zhvillime pioniere të produkteve, cilësi të lartë dhe zgjidhje të gjithanshme të integruara. Pavarësisht nëse ndodheni në zona me klimë të nxehtë apo të ftohtë, ne përmbushim pritshmëritë tuaja.

Kompanitë mëmë të Daikin Evropës Qendrore

bg-image

Daikin Europe N. V.

Zyrat Qëndrore Ostendit (Belgjikë)
themeluar në vitin 1973 si filial i Daikin Industries Ltd.
www.daikin.eu

 

Rajoni Evropa, Lindja e Mesme, Afrika

Më shumë se 10.600 punonjës

Qarkullimi 2020*: 3,53 miliardë euro


14 objekte prodhuese në Evropë
1 Qendra Evropiane e Zhvillimit për IoT, produkte me efikasitet energjetik dhe pompa nxehtësie
4 Qendrat e Zhvillimit Satelitor
1 Environmental Research Centre with affiliate sites 

 

Daikin Industries Ltd.

Selia qendrore Osaka (Japoni)
themeluar në vitin 1924
www.daikin.com

 

Më shumë se 145 vende në mbarë botën

Më shumë se 80,000 punonjës

Qarkullimi 2020*: 18,50 miliardë euro

1 Qendra e Teknologjisë dhe Inovacionit në Osaka (Japoni)

 
 
*(Viti fiskal Prill 2020 – Mars 2021)

 

Daikin's history

Mësoni më shumë për rrënjët tona

 • 1924 Akira Yamada founded Osaka Kinzoku Kogyosho Ltd. and Daikin was born
 • 1933 Filluan kërkimet për ftohësit me fluor
 • 1938 Zhvillimi i frigoriferit të parë Daikin
 • 1951 Daikin u bë prodhuesi i parë japonez që prodhoi në masë pajisje kondicioneri të pavarura dhe të paketuara
 • 1957 Zhvillimi i kompresorit të parë rrotullues japonez (i pari në mbarë botën)
 • 1958 Prezantimi i kondicionerit të parë të paketuar të pompës së nxehtësisë 
 • 1973 Fondacioni i Daikin Europe N.V. në Ostend, Belgjikë (kompleksi i prodhimit, administrimit dhe magazinimit)
 • 1982 Nisja e VRV (Vëllimi i ndryshueshëm i ftohësit) në tregun japonez
 • 1994 Daikin Europe mori certifikatën ISO 9001 të sigurimit të cilësisë
 • 1997 Prezantimi i kompresorit swing nga Daikin Europe
 • 1999 Themelimi i Daikin Airconditioning në Evropën Qendrore
 • 2008 Blerja e prodhuesit të sistemeve të ngrohjes Rotex nga Daikin Europe
 • 2009 Prodhuesi i parë që merr etiketën Eko për pompat e nxehtësisë me Daikin Altherma LT
 • 2013 Nisja e njësisë së parë R-32 Ururu Sarara Bluevolution
 • 2014 McQuay Italia u bë DAE Daikin Applied Europe
 • 2016 Blerja e Zanotti nga Daikin Europe
 • 2018 Blerja e Tewis nga Daikin Europe
 • 2019 Blerja e AHT Group nga Daikin Europe

Lexoni risitë tona

Lexoni blogun tonë

Frymëzohuni