Skip to main content

Përmirësoni cilësinë e ajrit në ambientet e brendshme

Teknologjia e purifikimit të ajrit e kondicionerëve të Daikin ofron ajër të pastër që sjell bazën perfekte për komoditet optimal.

Çift që qesh ndërsa janë ulur në divan me kokoshka.

Flash Streamer

Shkarkimi masiv i Streamer godet substancat alergjike dhe kimikatet e rrezikshme, duke i dekompozuar dhe fragmentuar proteinat e tyre të sipërfaqes, që më pas shkatërrohen përmes oksidimit.

Gjatë testimit, alergjenët u vendosën në elektrodën e njësisë së shkarkimit të pastruesit të ajrit dhe më pas u fotografuan përmes një mikroskopi me elektrone përpara se të irridoheshin.

(Organizata testuese: Yamagata University dhe Wakayama Medical University)

alergjentët të fotografuar përmes një mikroskopoi elektronik pasi janë irriduar.
Një djalë që luan me një makinë lodër në dysheme.
Një djalë që luan me një makinë lodër në dysheme.

Filtri aromatizues prej apatiti titani

Filtri aromatizues prej apatiti titani i Daikin heq grimcat e pluhurit në ajër dhe kap për shembull aromat e duhanit dhe të kafshëve. Gjithashtu kap dhe madje çaktivizon substancat kimike të dëmshme organike për t’ju siguruar furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

Skema e filtrit me apatit titani

Si funksionon?

1. Kur drita UV ndriçon mbi dyoksidin e titanit, në sipërfaqe të tij çlirohen elektrone.

2. Elektronet bashkëveprojnë me molekulat e ujit në ajër, duke i shpërbërë ato në radikale hidroksili, që janë shumë reaktive, me jetëgjatësi të shkurtër, jone hidroksidi pa ngarkesë

3. Këto radikale sulmojnë molekulat më të mëdha të ndotësve, duke i shpërbërë lidhjet e tyre kimike dhe duke i kthyer ato në substanca të padëmshme si dyoksidi i karbonit dhe uji.

Një grua që shikon jashtë ndërsa mban perdet me dorë.
Një grua që shikon jashtë ndërsa mban perdet me dorë.

Filtër me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit

Vuani nga alergjitë sezonale apo alergjitë nga kafshët dhe parazitët shtëpiakë?

Atëherë filtri me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit është zgjidhja juaj, sepse ai kap alergjenët e tillë si poleni dhe parazitët shtëpiakë. Filtri ul polenin dhe parazitët shtëpiakë me 99% ose më shumë.

Falë cilësisë së tij të lartë dhe efikasitetit të jashtëzakonshëm, nevojitet zëvendësimi i filtrit vetëm çdo 6,5 vjet.

Funksionimet e teknologjisë së pastrimit automatik të filtrit. Ilustrim.

Pastrim automatik i filtrit

Ashtu si fshesat me korrent, kondicionerët e ajrit i përdorin filtrat për të pastruar ajrin ndërsa ai kalon përmes njësisë.

Dhe sa më shumë grimca që të grumbullohen në filtër, me aq më pak efikasitet funksionon ai. Por, me teknologjinë moderne të vetëpastrimit të Ururu Sarara, kjo është diçka që i përket të kaluarës. Jo vetëm që kjo është më pak punë për ju, por është më pak punë për Ururu Sarara - ajo mban një qarkullim ajri konstant ndërsa përdor 25% më pak fuqi.

Një pamje nga afër e një njësie Daikin Ururu Sarara.
Një pamje nga afër e një njësie Daikin Ururu Sarara.

Ajrosja për ajër të pastër

Ndryshe nga një kondicioner i zakonshëm Ururu Sarara fut në dhomë ajër të freskët, të kondicionuar.

Ururu Sarara është sistemi më i parë rezidencial ngrohës me pompë që – për shkak të kapacitetit të fuqishëm të ventilimit prej 30 m3/h – mund të mbushë një dhomë më të madhe se 26 m2 me ajër të freskët në më pak se dy orë.

Dhe ajri në hyrje futet në temperaturën e dëshiruar pa humbje termike.

Flash Streamer

Duke përdorur elektronet për të aktivizuar reaksionet kimike me molekulat e ajrit, Flash Streamer kap viruset dhe alergjenët.

Rreth Flash Streamer

Filtër me apatit titani

Filtri aromatizues prej apatiti titani i Daikin heq grimcat e pluhurit në ajër dhe kap aromat e duhanit dhe të kafshëve.

Rreth filtrit me apatit titani

Filtri prej argjendi

Filtri me argjend për heqjen e alergjenëve dhe purifikimin e ajrit kap alergjenët e tillë si poleni dhe parazitët shtëpiakë.

Rreth filtrit prej argjendi

Ajrosja

Ajër i freskët dhe ajër i kondicionuar falë teknologjisë unike të Ururu Sarara.

Rreth hyrjes së ajrit të freskët
bg-image

Trajtim cilësor i ajrit përmes filtrimit unik dhe hyrjes së ajrit të freskët

Ne jetojmë në kohëra kur shqetësohemi gjithnjë e më shumë rreth mjedisit ku jetojmë dhe ajrit që thithim, veçanërisht në shtëpi.

Si mund të kujdesemi për cilësinë e ajrit në ambientet e brendshme, mes gjithë gjërave të tjera?

Është në fakt më se e lehtë që të investohet në zgjidhje moderne të ajrit të kondicionuar nga Daikin.

Filtrat Daikin Stylish: Filtri i ajrit, apatit titani, filtër argjendi për largimin e alergjenëve dhe Flash Stramer. Ilustrim.

Zgjidhjet e Daikin

Klikoni mbi një prej veçorive më poshtë për të gjetur njësinë që ju nevojitet

Lagështimi dhe ajri i freskët në shtëpinë tuaj: Ururu Sarara

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___.jpg
Ajrosja me ajër të freskët
Pastrimi automatik i filtrit
Flash Streamer
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Minimalizmi dhe teknologjia të bashkuara: Stylish

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___.jpg
Flash Streamer
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Stylish: Elegant nga jashtë, inteligjent nga brenda - edhe në -25°C!

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___.jpg
Flash Streamer
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Nëse vlerësoni dizajnin e shkëlqyer: Daikin Emura

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__.jpg
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Nëse vlerësoni zgjidhje me performancë të lartë: Perfera

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___.jpg
Flash Streamer
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Perfera: performancë e lartë edhe në -25°C

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___.jpg
Flash Streamer
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Komoditet dhe efikasitet për të gjithë: Comfora

Efikasitet në energji në ftohje A__.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__.jpg
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Comfora, njësi e fshehur me montim në mur edhe në -25°C​

Efikasitet në energji në ftohje A__.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__.jpg
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Ofron leverdi të lartë: Sensira

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A_.jpg
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Ideale për papafingot: Perfera

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__.jpg
Flash Streamer
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri

Perfera: për komoditet optimal në ngrohje edhe në -25°C​

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__.jpg Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__.jpg
Flash Streamer
Filtër argjendi për largimin e alergjenëve
Filtri aromatizues prej apatiti titani
Filtër ajri