Zgjidhjet e Daikin për rikonstruksione dhe zëvendësime të sistemeve

Rikonstruktoni shtëpinë tuaj me Daikin

Çfarë duhet të keni parasysh kur modeloni shtëpinë tuaj dhe instaloni një zgjidhje të re ngrohjeje ose ftohjeje.

Installer with daikin unit

Zgjidhja e duhur për shtëpinë tuaj

Zëvendësimi i një bojleri të vjetër me gaz ose me gazolinë me një njësi Daikin është i thjeshtë. Pompat tona të nxehtësisë dhe bojlerët janë fleksibël dhe mund të akomodojnë një shumëllojshmëri radiatorësh origjinalë dhe sistemesh tubash, në mënyrë që të mos ju duhet të shqetësoheni për të zëvendësuar gjithçka.

reduktoni ndikimin e shtëpisë suaj në mjedis

Një mundësi për të reduktuar ndikimin tuaj në mjedis

Zëvendësimi i një sistemi të vjetër për ngrohje, ftohje ose ujë të ngrohtë është momenti i përkryer për të ulur ndikimin tuaj në mjedis duke zgjedhur një zgjidhje të rinovueshme dhe efikase në energji. Burimet e energjisë së rinovueshme, të tilla si ajri, toka dhe dielli janë deri në 5 herë më efikase se burimet tradicionale të energjisë, të tilla si gazi, gazolina dhe energjia e pastër elektrike. Qoftë nëse dëshironi një zgjidhje plotësisht ekologjike, hibride ose tradicionale, ne kemi një gamë zgjidhjesh që reduktojnë kostot e energjisë dhe sjellin përfitime për mjedisin.

Daikin unit in a modern house

Investoni për të ardhmen tuaj

Kur rimodeloni shtëpinë, ju po investoni në të ardhmen tuaj. Është e rëndësishme që të zgjidhni një zgjidhje ngrohjeje dhe ftohjeje që është e pajisur mirë në planin afatgjatë. Sistemet tona të klimës janë projektuar që të rrojnë. Kur blini një njësi Daikin, ju po blini për të ardhmen tuaj.

Zgjedhja e burimit të duhur të energjisë për ju

Ka shumë opsione për ngrohje dhe ftohje për shtëpinë tuaj. Sfida është te gjetja e përshtatjes së përkryer për stilin tuaj të jetesës dhe shtëpinë tuaj. Merrni kohën e duhur për të shqyrtuar të gjitha opsionet tuaja, sepse me një njësi Daikin, ju po bëni një investim për të ardhmen tuaj.

hybrid-heat-pump.png

Pompa nxehtësie hibride

 • Për ngrohje, ujë i ngrohtë dhe ftohje
 • Furnizim me një kombinim optimal të ajrit, energjisë elektrike dhe gazit, në varësi të kushteve sezonale dhe çmimeve të energjisë
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër të gazit
high-temperature.png

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të lartë

 • Për ngrohje, ujë i ngrohtë dhe ftohje
 • Furnizim me 65% ajër dhe 35% energji elektrike
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Lidhet me sistemet ekzistuese të tubave dhe radiatorët me temperaturë të lartë
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër
air-to-air-heat-pump.png

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër

 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Furnizim me 80% ajër dhe 20% energji elektrike
 • Ideale për shtëpitë e reja, ndërtesat “e gjelbra” dhe zëvendësimet e sistemeve të vjetra me energji elektrike
D2CND_485x200.jpg

Bojlerë me kondensim me gaz

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Furnizim me gaz
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër të gazit
oil-condensing-boiler.png

Bojlerët e kondensimit me gazolinë

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Furnizim me gazolinë
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër me gazolinë