Skip to main content

Seasonal Smart Bluevolution

Zgjidhja e parë në Evropë e ajrit të kondicionuar me efikasitet në energji që përdor agjent ftohës R-32 për sektorin e vogël tregtar.

bg-image
bluevolution

Teknologjia Bluevolution

Me emetime CO2 shumë më të ulëta agjenti ftohës R-32, është agjenti ftohës me efikasitet më të lartë energjie i disponueshëm në treg. Seasonal Smart Bluevolution jonë unike ka gjurmën më të vogël në mjedis në kategorinë e vet, me një potencial të ngrohjes globale (GWP) që është 68% më i ulët se agjentët e tjerë ftohës të zakonshëm, siç është R-410A. Me këtë brez të ardhshëm në efikasitet energjie, ju do të kurseni në faturën e energjisë me konsumin e reduktuar të energjisë dhe me kostot e mirëmbajtjes duke eliminuar kontrollet vjetore të rrjedhjeve.

Kaseta me qarkullim rrethor me vetëpastrim

Kaseta jonë me qarkullim rrethor me vetëpastrim është e pajisur me një panel filtri me vetëpastrim që redukton kostot e mirëmbajtjes dhe rrit kursimet në efikasitetin e energjisë me deri në 50% krahasuar me kasetat normale. Syri inteligjent zbulon dhe drejton qarkullimin e ajrit larg nga njerëzit dhe redukton kostot tuaja të energjisë me deri në 27% kur kalon automatikisht në regjimin e kursimit të energjisë ose çaktivizohet kur zbulon një dhomë bosh.

Menaxhim inteligjent i energjisë

Centralizojeni kontrollin e zonave të ndryshme klimatike duke lidhur intelligent Tablet Controller me Daikin Cloud.

 • Monitoroni dhe shënoni njëkohësisht shumë vendndodhje për të reduktuar konsumin e lartë të energjisë
 • Lidhuni me Daikin Cloud dhe aksesoni njësitë tuaja nga çdo vendndodhje në çdo kohë
 • Ndërfaqja intuitive e ekranit me prekje garanton kontrollin e lehtë të klimës
 • Ideale për përdorime të vogla dhe të mesme komerciale

Pajisur me teknologjinë tonë Variable Refrigerant Temperature

Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës e përshtat automatikisht temperaturën e agjentit ftohës sipas ngarkesës. Kjo siguron një ekuilibër optimal mes kursimeve të energjisë dhe komoditetit, ndërsa ofron efikasitetin më të lartë sezonal gjatë gjithë vitit me kohën e shpejtë të reagimit edhe në ditët më të nxehta.

variable refrigerant temperature

Aktualizojeni sistemin tuaj me teknologjinë Bluevolution

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj ekzistues të kondicionimit me teknologjinë Bluevolution. R-32 Sky Air ripërdor lidhjet elektronike dhe tubat ekzistues, në mënyrë që të mund të aktualizoni zgjidhjen tuaj të klimës pa ndërprerë operacionet tuaja të përditshme dhe pa paguar për rikonstruksion të plotë. Me efikasitetin më të lartë të energjisë në kategorinë e vet, ju do të keni gjithashtu kursime të konsiderueshme me R-32 Sky Air krahasuar me zgjidhjen tuaj të mëparshme.

Produkte të ngjashme

 • RZAG-LV1

  Teknologji lider në industri me R-32 që ofron efikasitet optimal dhe komoditet për përdorime komerciale

 • FCAHG-F

  Gama e parë e lehtë R-32 BLUEVOLUTION e disponueshme në Evropë

 • DCC601A51

  Përvojë më e mirë blerjeje për klientët përmes menaxhimit më të mirë të nivelit të komoditetit të dyqanit

Mësoni më shumë