Skip to main content

Kaseta plotësisht e sheshtë

Kombinim i dizajnit të vlerësuar me çmime dhe perfeksionit inxhinierik.

bg-image

Dizajn unik, i vlerësuar me çmime

Projektuar në Evropë për Evropën, kaseta jonë plotësisht e sheshtë kombinohet në mënyrë të përkryer me pllakat standarde arkitekturore të tavanit. Dizajni i tij elegant del vetëm 8 mm nga tavani dhe ka fituar çmimet Universal Design Award në vitin 2014 dhe German Design Award Special në vitin 2016. E disponueshme në ngjyrë të bardhë ose argjendi, dizajni i thjeshtë i kasetës sonë plotësisht të sheshtë është ideal për çdo enterier ndërtese.

Projektuar për efikasitet dhe komoditet

bg-image
bg-image

Sensorët inteligjentë

Sensorët inteligjentë opsionalë përdorin sensor pranie për të zbuluar personat dhe për ta drejtuar ajrin larg tyre për të eliminuar korrentet e ftohta. Sistemi juaj kalon automatikisht në regjimin e kursimit të energjisë ose fiket kur ai zbulon se në dhomë nuk ka njeri. Një sensor shtesë dyshemeje garanton që temperatura të mbetet e pandryshuar nga dyshemeja në tavan.

kontrolli individual i fletëve i kasetës plotësisht të sheshtë
kontrolli individual i fletëve i kasetës plotësisht të sheshtë

Kontrolli individual i fletëve

Fletët e rregullueshme të daljes së ajrit të telekomanduara, nënkuptojnë se mund të krijoni motive të ndryshme të qarkullimit të ajrit për instalim në qoshe, pranë mureve ose në dhoma me forma të çrregullta. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme kur risistemoni enterierin tuaj, sepse mund të rregulloni motivet e qarkullimit të ajrit pa e lëvizur njësinë.

funksionimi i heshtur i kasetës plotësisht të sheshtë
funksionimi i heshtur i kasetës plotësisht të sheshtë

Funksionim i heshtur

Me vetëm 25 dBA, kaseta jonë plotësisht e sheshtë është kaseta më e qetë e disponueshme aktualisht në treg.

Produkte të ngjashme

Mësoni më shumë