Skip to main content

Conveni-Pack

Conveni-Pack kombinon ftohjen frigoriferike dhe ftohjen e ngrohjen e komoditetit në një sistem të vetëm kompakt që ju lejon të ngrohni me efikasitet dyqanin tuaj duke përdorur nxehtësinë e rikuperuar nga ana e ftohjes frigoriferike.

Conveni pack

Zgjidhja juaj totale

Conveni-Pack është një zgjidhje unike totale që kombinon ftohjen frigoriferike me ftohjen dhe ngrohjen për komoditet në një sistem. Gjithashtu mund ta lidhni Conveni-Pack me perdet e ajrit Biddle dhe njësitë e brendshme të Daikin.

Efikasitet energjie

Projektuar me teknologjinë VRV të krijuar nga ne dhe teknologjinë inovative të rikuperimit të nxehtësisë, Conveni-Pack nga Daikin mund të reduktojë konsumin tuaj të energjisë me deri në 50%. Njësia rikuperon deri në 100% të nxehtësisë që nxirret nga kabinetet ekspozuese me ftohje frigoriferike dhe avulluesit, dhe e ripërdor atë për të ngrohur dyqanin ose zyrën tuaj pa kosto shtesë.

teknologjia e rikuperimit të nxehtësisë
Conveni Pack i projektuar për t’iu përshtatur godinës suaj

Projektuar për t'iu përshtatur godinës suaj

Me dizajnin e vet kompakt dhe modular, Conveni-Pack është i lehtë për t'u instaluar. Gjurma e tij është deri në 60% më e vogël se sistemet tradicionale dhe është ideal për ndërtesat e vogla deri të mesme ku hapësira është e kufizuar, sepse kërkohet vetëm një njësi e vetme e jashtme.

Vlerësim ndërkombëtar

Që prej prezantimit, Conveni-Pack është vlerësuar si inovativ dhe ekologjik, provë e të cilave janë çmimet e mëposhtme

  • Fitues i Çmimit për Mjedisin për vitin 2014 nga Institute of Refrigeration Ireland (IRI)
  • Fitues i Çmimit për Produktin më të Mirë për Shitje me Pakicë për vitin 2014, Handelsjournal, Gjermani
  • Trofeu i Inovacionit 2008, Ekspozita Equipmag në Francë
  • Çmimi Inkurajues 2007, Ministria Gjermane e Mjedisit
  • Produkti Mjedisor i Vitit në MB 2006, Çmimet e Industrisë së Ftohjes
çmimet conveni pack
bg-image

Gjithmonë në kontroll

Zgjidhni mes kontrolleve në vendndodhje, në linjë ose në distancë për të optimizuar funksionimin dhe harxhimin e energjisë të njësisë suaj. Mjetet diagnostikuese të integruara dhe një kontrollues shërbimi thjeshtëzojnë mirëmbajtjen dhe garantojnë funksionim të sigurt në çdo kohë. Ndërfaqja unike Modbus e Daikin mund të lidhë Conveni-Pack me sistemin tuaj të menaxhimit të ndërtesës nga një palë e tretë dhe sistemin e monitorimit të temperaturës.