Skip to main content

VRV me ftohje me ujë

Duke përdorur ujin si burim nxehtësie, ajo arrin potencialin maksimal të rikuperimit të nxehtësisë dhe është ideale për ndërtesat e larta.

bg-image

Funksionimi gjeotermik

Reduktoni në mënyrë të konsiderueshme emetimet e CO2 dhe përfitoni nga energjia e rinovueshme nga toka. VRV-ja jonë me ftohje me ujë shfrytëzon energjinë gjeotermike për të ngrohur dhe ftohur ndërtesën tuaj, duke e bërë atë ideale për certifikim BREEAM. Temperatura e tokës qëndron e pandryshueshme gjatë të gjithë vitit, prandaj është një zgjidhje e besueshme për zonat me kushte ekstreme moti.

bg-image

E padukshme nga rruga

Me gjurmën më të vogël dhe e projektuar për instalime të brendshme, pajisja juaj VRV me ftohje me ujë integrohet në mënyrë të përkryer me arkitekturën tuaj dhe nuk është e padukshme nga rruga. Kjo është njësia me peshë më të lehtë në treg dhe ideale për stivim për të rritur kapacitetin e saj për kursim hapësire.

Rikuperim nxehtësie në 2 faza

Me një sistem me ftohje me ujë ju arrini potencialin maksimal të rikuperimit të nxehtësisë, sepse të gjitha sistemet janë të ndërlidhura me një cikël të vetëm uji.