Skip to main content

Daikin Altherma 3 H HT

Kuintesenca e një pompe nxehtësie

Daikin Altherma 3 H HT është investim në komoditet dhe kursime energjie. Kjo pompë nxehtësie ajër-ujë siguron ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë në çast, dhe përdor më pak energji për ta bërë këtë. Ky sistem është ideal për pronarët e shtëpive që duan të kalojnë nga bojleri ose sistemi tradicional i ngrohjes në një zgjidhje më ekologjike dhe më efikase në kosto.

Dizajni

Plotëson të gjitha llojet e shtëpive nga brenda dhe jashtë.

Mëso më shumë

Tingulli

E mban ambientin të qetë dhe relaksues pa ndërprerje.

Mëso më shumë

Performanca

Përfiton nga teknologjitë më të fundit për të kursyer energji dhe para.

Mëso më shumë

Kombinimi

Personalizon sistemin për t’u përshtatur me stilin tuaj të jetesës dhe nevojat tuaja për komoditet.

Mëso më shumë
bg-image
design award red dot

Dizajni i vlerësuar me çmim

Pronarët e shtëpive duan një njësi që jo vetëm performon mirë, por edhe duket bukur në çdo dhomë. Kjo është arsyeja pse Daikin ka synuar të krijojë një njësi me veçori të shkëlqyera teknike dhe një dizajn të gjithanshëm. Me këto përpjekje Daikin Altherma 3 H HT, ka fituar jo një, por dy çmime prestigjioze për dizajnin.

bg-image

Ajo që është e shkëlqyer nga brenda, duhet të duket e shkëlqyer edhe nga jashtë…

Mënyra më e mirë për të përshkruar njësinë e jashtme Daikin Altherma 3 H HT është: e pastër, minimale dhe e pakomplikuar. Një grilë e zezë horizontale mbulon të gjithë pllakën e përparme për të fshehur ventilatorin dhe për të reduktuar zhurmën e tij gjatë punës, ndërkohë që finitura gri mat reflekton ngjyrën e murit të jashtëm për të ndihmuar që njësia të gërshetohet në mjedise dhe peizazhe të ndryshme.

bg-image

Qetësia është komoditet

Kur punon në Standard Sound Mode, niveli i presionit të zhurmës së njësisë së jashtme është 38 dBA (në 3 metra), që është diku mes cicërimave të zogjve dhe një biblioteke të qetë. Në Low Sound Mode, presioni i zhurmës reduktohet në gjysmë (35 dBA në 3 metra).

Dëgjoni Daikin Altherma 3 H HT në punë

Si matet zhurma

Fuqia e zhurmës gjenerohet nga vetë njësia, pavarësisht distancës dhe mjedisit. Presioni i zhurmës është zhurma e kapur në një distancë të caktuar. Presioni i zhurmës zakonisht llogaritet në distancë 1 deri 5 metra nga njësia.

Fuqia e zhurmës
Regjimi standard dhe me zhurmë të ulët i Daikin Altherma 3 H HT i krahasuar me zhurmat e përditshme në dBA.
bg-image

Performanca e jashtëzakonshme vjen nga brenda

Daikin Altherma 3 H HT përmban teknologjitë më të fundit HVAC, të zhvilluara në Evropë për klimat evropiane. Zbuloni
veçoritë që e bëjnë këtë produkt të dallohet nga të tjerët.

bg-image

Krijuar me kujdes

1. Kasa moderne

Inxhinierët e Daikin kanë bashkëpunuar me dizajnerët për të sjellë diçka të freskët në njësinë tradicionale të jashtme. Frymëzuar nga dizajni i shkëlqyer i njësive të brendshme Daikin, kjo njësi e jashtme përmban një pllakëz të përparme tërheqëse dhe linja të pastra që gërshetohen me lehtësi me ambientin rrotull.


2. Ventilator me kapacitet të lartë

Njësitë me kapacitet të lartë kanë tendencën të punojnë me dy ventilatorë, por kjo njësi e jashtme ka nevojë vetëm për një. Ventilatori pak më i madh përmirëson qarkullimin e ajrit, që e ndihmon atë të arrijë një zhurmë të ulët gjatë punës.

Pjesët e brendshme të pompës së nxehtësisë 3 H HT

3. Kompresor krejtësisht i ri

Daikin Europe ka bashkëpunuar me Daikin Technology and Innovation Centre në Japoni për të zhvilluar një kompresor special që jep ujë në 70°C. Kjo pompë nxehtësie me temperaturë të lartë është gjithashtu e para që përdor R-32: një agjent ftohës më efikas në energji që çliron më pak emetime CO2 .


4. Izolim rezistent

Izolimi me 3 shtresa dhe jastëkët prej gome mes pllakës së poshtme dhe pllakës së dridhjeve thithin dhe izolojnë zhurmat që krijon kompresori gjatë punës.

bg-image

Luftoni të ftohtin

Daikin Altherma 3 H HT është një zgjidhje ngrohjeje me energji të rinovueshme që performon po aq mirë në klimat e ftohta si në ato të ngrohta. Krahasuar me sistemet e tjera të ngrohjes, kjo gamë përdor ajrin e jashtëm për të ofruar kapacitetin e duhur të ngrohtësisë dhe ujit të ngrohtë, edhe në temperatura deri në - 28°C.

bg-image

Një zgjidhje e vetme, shumë kombinime

Gama përfshin një njësi të jashtme që është kompatibël me tre njësi të ndryshme fituese çmimesh, që të gjitha mund të
personalizohen për të ofruar ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë në shtëpi.

bg-image
Një pamje brenda një shtëpie me tre njësi të brendshme Daikin dhe një njësi të jashtme të instaluara. Ilustrim.

Zgjidhni njësinë tuaj të brendshme

Zbuloni tre njësitë e brendshme që janë pjesë e kësaj game dhe tre cilësimet e ndryshme (tre veçoritë) nga të cilat mund të zgjidhni për ta përshtatur gamën që të plotësojë nevojat tuaja të klimës.

1. Modeli me montim në mur

Një njësi kompakte që kombinohet me një depozitë të veçantë për të ofruar ujë të ngrohtë në shtëpi. Ky model ofron një funksion ftohjeje opsionale.


2. Modeli me depozitë inoksi të integruar për ujin e ngrohtë në shtëpi

Një njësi kompakte me gjurmë prej 595 x 625 mm. Njësia lidhet me një depozitë 180 ose 230 litra për të plotësuar kërkesat për ujë të ngrohtë në shtëpi dhe mund të funksionojë në cilësime ftohjeje dhe bizonale.

Një njësi e jashtme dhe 3 njësi të brendshme Daikin.

3. Modeli me depozitë të integruar ECH2O për ujin e ngrohtë në shtëpi

Njësia ECH2O vjen me një depozitë termike të ujit të ngrohtë në shtëpi prej 300 ose 500 litrash që mund të lidhet me panelet diellore termike. Ky model ofron një cilësim ftohjeje opsionale.

Katër veçori

Vetëm ngrohje

Funksioni vetëm ngrohje është standard në gamën e produkteve Daikin dhe disponohet për të tre njësitë e brendshme. Ky cilësim ofron ngrohje ambienti dhe ujë të ngrohtë në shtëpi.

Kthimi i funksionimit

Nëse ju nevojitet ftohje komode përveç ngrohjes dhe ujit të ngrohtë, atëherë zgjidhja më e mirë është funksioni i Kthimit të funksionimit. E disponueshme për tre njësitë e brendshme, kjo veçori lejon që sistemi të kthejë funksionimin e vet për të ofruar ftohje në vend të ngrohjes. Ky cilësim kërkon një sistem tubacionesh nën dysheme ose njësi ventilkonvektorësh.

Bizonal

Njësia e integruar me qëndrim në dysheme është e vetmja njësi e brendshme e pajisur me cilësim bizonal. Me funksionin bizonal, mund të zgjidhni të menaxhoni dhe kontrolloni temperaturën e dy zonave të veçanta në shtëpinë tuaj që përdor emetues të ndryshëm, si p.sh. radiatorë ose ngrohje nën dysheme.

Logoja e Daikin Residential Controller.

Aplikacioni Daikin Residential Controller, me kontroll zanor

  • Kontrolloni sistemin e ngrohjes nga shtëpia ose në distancë përmes smartfonit
  • Kontrolloni sistemin e ngrohjes me komanda zanore
  • Përfshini Google Assistant dhe Amazon Alexa
  • Veçori të tjera përfshijnë:
    • Programimi për përdorim të përditshëm ose regjimin e pushimit
    • Kontrolli i shumë njësive/përforcimi i performancës
    • Monitorimi i konsumit të energjisë