Skip to main content

Daikin Altherma R HT

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj të vjetër të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë me pompën tonë të nxehtësisë me temperaturë të lartë Daikin Altherma efikase në energji.

bg-image

Ngrohje

Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë e rinovueshme nga ajri, që e bën ngrohjen e shtëpisë suaj një proces efikas në energji.

bg-image

Ujë i ngrohtë

Vetëm duke përdorur energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të lartë mund ta ngrohë ujin tuaj deri në 80°C.

Pse të zgjidhni pompën e nxehtësisë Daikin Altherma me temperaturë të lartë?

Sepse është zgjidhja e përkryer për rinovimet kur ju nevojitet një sistem i ri ngrohjeje

 • që funksionon me tubacionet dhe radiatorët tuaj ekzistues

 • që zëvendëson në mënyrë të përkryer bojlerin tradicional ekzistues

 • që siguron ngrohje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë

  Pompa e nxehtësisë Daikin Altherma me temperaturë të lartë ka një njësi të jashtme që ofron efikasitete të larta sezonale dhe mund të lidhet me sistemin solar për prodhimin e ujit të nxehtë, duke sjellë kursime shtesë.

 1. Njësia e brendshme dhe uji i ngrohtë në shtëpi
  Mund të stivohet me depozitën e ujit të ngrohtë për të kursyer hapësirë

 2. Radiatorët e temperaturës së lartë
  Nuk është nevoja që të ndërroni radiatorët ekzistues

 3. Njësia e jashtme
  Njësi e jashtme kompakte dhe e qetë

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehta për t’u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që ka nevojë pompa juaj e nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion ose të hermetizuar.

Depozita termike pa presion ECH2O

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave

Depozita termike e hermetizuar ECH2O

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj