zgjidhjet e daikin për shtëpitë dhe ndërtimet e reja

Ngrohje, ftohje dhe ujë i ngrohtë për shtëpinë tuaj të re

Ndërtimi i një shtëpie të re është emocionues, por ndonjëherë tepër i lodhshëm. Na lejoni t'ju ndihmojmë me disa këshilla rreth zgjedhjes së klimës së duhur për shtëpinë tuaj të ardhshme!

Lista e kontrollit për ndërtimin e një shtëpie të re

Kur zgjidhni një zgjidhje për kondicionim ajri ose pompë nxehtësie për shtëpinë tuaj të re, ka shumë që duhet marrë parasysh. Ka shumë pyetje që duhet t'i drejtoni vetes përpara se të uleni me arkitektin ose konsulentin tuaj të ndërtimit. Ne i kemi organizuar këto pyetje të rëndësishme në 3 fusha kryesore: nevojat tuaja, shtëpia juaj dhe e ardhmja juaj.

Residential_04_standard.png

Nevojat tuaja

 • Dëshironi ngrohje, ftohje, ujë të ngrohtë ose një zgjidhje totale?
 • Në cilat lloje burimesh të energjisë së rinovueshme mund të mbështeteni?
 • A ka rregullore qeveritare apo incentiva për zgjidhje më efikase në energji?
Daikin_Altherma_High_Temperature_01_006_standard.png

Shtëpia juaj

 • Çfarë burimesh tradicionale energjie do të lidhen me shtëpinë tuaj?
 • Sa dhoma ju nevojiten të ngrohni dhe të ftohni?
 • Preferoni një instalim të brendshëm apo të jashtëm?
 • Preferoni emetues që janë të montuar në mur, ngrohës me rrezatim apo njësi të padukshme?
Residential_06_standard.jpg

E ardhmja juaj

 • A planifikoni ta shtoni familjen? A do të ketë ndryshime të konsiderueshme në ngrohje, ftohje ose konsumin e ujit të ngrohtë?
 • Sa e rëndësishme është për ju gjurma e karbonit? A dëshironi të integroni burime të energjisë së rinovueshme si energjia diellore?
 • A jeni të gatshëm të shpenzoni pak më shumë tani për të kursyer shumë në faturat e ardhshme të energjisë?

Reduktoni ndikimin e shtëpisë suaj në mjedis

Burimet e energjisë së rinovueshme, të tilla si ajri, toka dhe dielli janë deri në 5 herë më efikase se burimet tradicionale të energjisë, të tilla si gazi, gazolina dhe energjia e pastër elektrike. Qoftë nëse dëshironi një zgjidhje plotësisht ekologjike, hibride ose tradicionale, ne kemi një gamë zgjidhjesh që reduktojnë kostot e energjisë dhe sjellin përfitime për mjedisin.

Renewable energy.jpg

Zgjedhja e burimit të duhur të energjisë për shtëpinë tuaj të re

Çdo shtëpi është e ndryshme dhe ka nevoja të ndryshme. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri zgjidhjesh për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë nga Daikin për shtëpinë tuaj të re. Shqyrtoni të gjitha opsionet tuaja përpara se të vendosni se cila zgjidhje është më e mira për ju.

Daikin Altherma 3 Friganor 1.jpg

Pompë nxehtësie ajër-ujë temperaturë e ulët

 • Për ngrohje, ujë të ngrohtë dhe ftohje
 • Furnizim me 75% ajër dhe 25% energji elektrike
 • Mbështetje opsionale diellore
 • Ideale për shtëpitë e reja dhe ndërtesat "e gjelbra"
FTXA-BS_2_01.2_Installation-pictures-16-9.jpg

Pompë nxehtësie ajër-ajër

 • Për ngrohje dhe ftohje
 • Furnizim me 80% ajër dhe 20% energji elektrike
 • Ideale për shtëpitë e reja, ndërtesat “e gjelbra” dhe zëvendësimet e sistemeve të vjetra me energji elektrike
Altherma_3_GEO_house-1_HR.jpg

Pompë nxehtësie me burim tokësor

 • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Furnizim me 80% nxehtësi gjeotermike dhe 20% energji elektrike
 • Ideale për shtëpitë e reja dhe rikonstruksionet ku disponohet tokë
thermalsolar-500x330_photogrid.png

Ngrohës për ujë të ngrohtë me mbështetje diellore

 • Për ujë të ngrohtë
 • Furnizohet kryesisht me energji nga ajri dhe dielli
 • Disponohet mbështetja elektrike kur nevojitet
 • Ideale për zëvendësimin e depozitës suaj të ujit të ngrohtë që punon me energji elektrike