Skip to main content
Pompë nxehtësie kompakte VRV IV S-series

VRV IV S-series Compact - RXYSCQ-TV1

VRV-ja më kompakte
RXYSCQ-TV1

Karakteristikat e produktit

 • Dizajni kompakt dhe; me peshë të lehtë i ventilatorit njësh e bën njësinë pothuajse të padallueshme
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: lidhni VRV ose njësi elegante të brendshme si Daikin Emura, Perfera...
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • 3 hapa në regjimin e qetësisë së natës për të reduktuar nivelet e zhurmës natën
 • Mundësi për të kufizuar konsumin e energjisë gjatë pikut ndërmjet 30 dhe 80%, për shembull gjatë periudhave me kërkesë të lartë për energji
 • Mund të lidhet me të gjitha sistemet e kontrollit VRV
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Variable refrigerant temperature

  Variable refrigerant temperature

  The intelligent systems ensures highest energy savings with additional comfort to better suit application requirements.

Dokumentimi