Skip to main content

VRV IV i-series

Zgjidhja e padukshme VRV.

bg-image

Më kërko sa të duash. Por nuk do të më gjesh dot.

Kompakte dhe e projektuar për instalime të brendshme, unikja VRV IV i-series është diskrete sa është praktikisht e padukshme dhe ideale për qendrat e qyteteve dhe zonat e ndjeshme ndaj zhurmave. Duke mos pasur nevojë për instalime në tarracë apo në oborret e pasme, është më e lehtë të merret leje ndërtimi, prandaj biznesi juaj vihet në gjendje pune më shpejt.

bg-image

Fleksibilitet i pashoq

E ndarë në dy pjesë, VRV IV i-series është shumë fleksibël dhe e lehtë për t'u instaluar. Vendoseni njësinë me peshë të lehtë të shkëmbyesit të nxehtësisë (1) në tavanin tuaj të varur dhe instaloni njësinë kompakte të kompresorit (2) në pjesën e pasme të zyrës, në depo apo kuzhinë. Shmangni instalimet në tarracë dhe oborre të pasme, pa sakrifikuar hapësirën e çmuar tregtare.

bg-image

Nuk bie në sy

VRV IV i-series është praktikisht i padukshëm dhe zhurma e ulët e funksionimit e bën atë praktikisht të padallueshëm. Përshtatur për zonat me popullsi të dendur, të tilla si qendrat e qyteteve, kompresori nuk bën më shumë zhurmë se një frigorifer dhe shkëmbyesi i nxehtësisë nuk vihet re në mjedise urbane. Duke përdorur elementë dekorativë, ju mund t'i fshihni plotësisht grilat ose mund t'i integroni ato brenda dizajnit të ndërtesës, në mënyrë që instalimi juaj të jetë i padukshëm.

bg-image

I lehtë për t'u mirëmbajtur

Të gjitha pjesët që kanë nevojë rregullisht për mirëmbajtje janë lehtësisht të aksesueshme në kutinë e kompresorit. Teknikët mund të vijnë e të kontrollojnë njësinë gjatë orarit normal të punës pa ndërhyrë me aktivitetet tuaja tregtare.

Teknologji unike të regjistruara me patentë

VRV IV i-series është i projektuar me tre teknologji unike dhe të regjistruara me patentë, për ta bërë atë njësinë më kompakte të disponueshme në treg.

Shkëmbyes nxehtësie në formë V-je

Shkëmbyes nxehtësie në formë V-je

  • Formë e optimizuar për qarkullim më të lartë ajri dhe presion statik, që rezulton në efikasitete më të larta
  • Lartësia e tij është vetëm 400 mm, që lejon instalim të lehtë në tavane të varura për të kursyer hapësirën komerciale
  • Dizajn revolucionar në tregun e VRF-ve
ventilator centrifugal

Ventilatorë centrifugalë

  • Teknologjia me fletë të lakuara nga prapa e regjistruar me patentë rrit efikasitetin e energjisë deri në 50% kur krahasohet me ventilatorin Sirocco
  • Ventilatori me inverter lejon që ESP-ja të rregullohet sipas gjatësisë së tubacionit që garanton fleksibilitet maksimal në instalim
kompresori kompakt

Kompresori kompakt

  • Gjurma e vogël maksimizon hapësirën e shfrytëzueshme të dyshemesë (600x550 mm për 5 HP)
  • Montojeni lehtësisht njësinë në një depo apo në pjesën e pasme të zyrës
  • Kutia e rrotullueshme e çelësave krijon akses të lehtë te të gjitha pjesët

Mësoni më shumë