Pompa e nxehtësisë VRV IV

Pompa e nxehtësisë VRV IV +

Zgjidhja optimale për komoditetin e klimës dhe performancë.

Pompa e nxehtësisë VRV IV +

Me prezantimin e VRV IV, ne sollëm tre standarde revolucionare në teknologjinë VRV. Komoditeti i personalizar, kontrolli inteligjent dhe efikasiteti i rritur i energjisë, e bëjnë pompën tonë të nxehtësisë Daikin VRV IV lider në treg në zgjidhjet e klimës.

Variable Refrigerant Temperature

Hapi më i madh në inovacion që prej prezantimit të kompresorit me inverter.

Si teknologji unike e Daikin, Variable Refrigerant Temperature përshtat vazhdimisht si temperaturën e kompresorit me inverter ashtu edhe temperaturën e agjentit ftohës, duke dhënë kapacitetin e nevojshëm për të arritur ngarkesën e ndërtesës me efikasitet sezonal deri në 28% më të lartë. Temperatura e avullimit është më e gjera në treg (3°C deri 16°C) dhe përmirëson komoditetin tuaj duke ekuilibruar në mënyrë të përkryer temperaturën e qarkullimit të ajrit.

Ngrohje e vazhdueshme

VRV IV siguron ngrohje të vazhdueshme gjatë ciklit të shkrirjes. Pompat e tjera të nxehtësisë ndalojnë së funksionuari gjatë ciklit të shkrirjes, por VRV IV është e pajisur me elementin tonë unik të akumulimit të nxehtësisë që ruan energjinë gjatë procesit të ngrohjes. Energjia e ruajtur më pas përdoret për të shkrirë njësinë, ndërsa siguron komoditet 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Konfiguruesi i VRV

Çdo njësi VRV IV vjen e pajisur me konfiguruesin tonë unik të VRV. Kjo është një zgjidhje softueri që thjeshton konfigurimin dhe komisionimin e lehtë. Si instalues, ju harxhoni më pak kohë duke konfiguruar njësitë e jashtme, mund të menaxhoni disa sisteme nga vendndodhje të ndryshme për llogaritë kryesore dhe mund të merrni me lehtësi cilësimet në njësitë e jashtme.

Komponentë kyçë të riprojektuar plotësisht

1 2 3 4 Daikin Hotel

1. DC motori i ventilatorit

  • Rrit efikasitetin.
  • Diametri më i madh i rotorit rezulton në forcë më të madhe duke përdorur të njëjtën fushë magnetike.
  • Kontrolli i përmirësuar rezulton në më shumë hapa të ventilatori për t'iu përshtatur kapacitetit aktual.

2. PCB me ftohje me gaz

  • Ftohja e sigurt nuk ndikohet nga temperaturat e ajrit të ambientit.
  • Një kuti më e vogël e çelësave krijon qarkullim më të lehtë të ajrit përmes shkëmbyesit të nxehtësisë.

3. 4 shkëmbyes anësorë të nxehtësisë

  • Një rritje 50% në sipërfaqen e shkëmbimit të nxehtësisë (235 m2) rrit efikasitetin me deri në 30%.

4. Kompresori i sapo zhvilluar

  • Inverteri i plotë mundëson temperaturë të ndryshueshme të agjentit ftohës dhe rrymat e ulëta të nisjes.
  • Motori DC rezistent pa karbonçina rrit efikasitetin kur krahasohet me motorët AC duke përdorur njëkohësisht rrotullim normal dhe rezistent.
  • Motori i tipit J me 6 pole ka 50% më shumë fuqi magnetike dhe efikasitet më të lartë në rrotullim.
  • Materiali i ri i kompresorit është më i fortë dhe e rrit volumin e ngjeshjes me deri në 50%.

Lidheni me një gamë të gjerë njësish të brendshme elegante

Lidheni me një gamë të gjerë njësish të brendshme elegante

Mësoni më shumë