Skip to main content

Faleminderit

Faleminderit për kërkesën tuaj.

Do t’ju kontaktojmë së shpejti.

Daikin vepron në shumë nivele për të krijuar një të ardhme ekologjike për industrinë HVAC: seria e re e VRV 5 që përdor agjent ftohës R-32 me GWP më të ulët, krijimi i një ekonomie cirkulare për agjent ftohës përmes LOOP by Daikin, dhe efikasiteti në energji i VRV i njohur në botë falë inovacionit të vazhdueshëm.


Mësoni se pse VRV është zgjidhja jonë më e mirë për të mbështetur dekarbonizimin e ndërtesave komerciale

Një zgjidhje totale për çdo ndërtesë të madhe ose të vogël. Pompat e nxehtësisë VRV ofrojnë komoditetin më të mirë në kategorinë e vet dhe efikasitet maksimal të energjisë.

https://www.daikin.eu/en_us/product-group/vrv.html

Ndikim më i ulët në CO2 eq., performancë më e mirë dhe fleksibilitet maksimal. Pompat tona të nxehtësisë VRV 5 bluevolution janë të ndërtuara posaçërisht për të mbështetur dekarbonizimin e ndërtesave.

Mbyllja e ciklit: drejt një ekonomie cirkulare.

Ripërdorimi i agjentit ftohës shmang prodhimin e më shumë se 400 000 kg gaz të virgjër në vit.

Pompat e nxehtësisë VRV IV⁺ përdorin agjent ftohës të ricikluar dhe reduktojnë përdorimin e burimeve natyrore.

https://www.daikin.eu/loop-by-daikin