Sky_image_1.jpg

Tre liderët e rinj: Daikin Sky Air A-Series

Duke ofruar ndikimin më të ulët mjedisor dhe një paketë unike efikasiteti energjie dhe komoditeti, seria më inovative e Sky Air deri më sot është e lehtë për t’u instaluar dhe kontrolluar.

Pajisur për komoditet

Sky Air A-series ofron efikasitetin më të lartë dhe përdor teknologjinë Variable Refrigerant Temperature të Daikin (VRT) për të optimizuar komoditetin dhe fleksibilitetin e nevojave të çdo klienti.

Ideale për qendrat e qyteteve dhe zonat urbane, gama e re ofron zgjidhjen me më pak zhurmë të kontrollit të klimës të disponueshme në treg.

The Sky Air A-series ofron maksimumin në kontroll përmes një pajisjeje celulare ose tableti duke përdorur Intelligent Tablet Controller dhe Daikin Cloud Service.

Lidhuni me Daikin Cloud për të pasur qasje te njësitë tuaja nga çdo vendndodhje në çdo kohë

 • Ideale për përdorime të vogla dhe të mesme komerciale dhe llogaritë kyçe
 • Monitoroni vendndodhje të ndryshme për të reduktuar konsumin e energjisë
 • Ndërfaqja me përdorim të lehtë garanton kontrollin e lehtë të klimës
 • Lidhet me të gjitha njësitë e brendshme të disponueshme të Daikin të tilla si kaseta me qarkullim rrethor dhe kaseta plotësisht e sheshtë
vrt-logo-vrv.png
Sky_image_2.jpg

Për këtë ka zgjidhje

Duke synuar të jetë seria me instalim më të lehtë në treg, kjo seri e re premton të ofrojë ndihmë në terren, duke e bërë më të lehtë planifikimin dhe instalimin.

 • Njësi më të lehta dhe më kompakte për instalim më të lehtë në terren, me një ventilator deri në 14 kW
 • Instalim më i shpejtë falë tubit më të gjatë me mbushje paraprake që shkon deri në 40 m
 • Pllakë e përparme me rrotullim e riprojektuar për hyrje më të lehtë te komponentët kryesorë të sistemit
 • Ekrani i ri me 7 segmente për lexim më të lehtë të gabimeve dhe cilësimeve të sistemit
 • Funksion i integruar i kontrollit të rrjedhjeve që redukton kontrollet në terren dhe përmirëson besueshmërinë

Daikin në zemër të sistemit

Një zgjidhje e përgatitur për të ardhmen, Sky Air A-series e re ka në zemër të sistemit inovacionin e Daikin të regjistruar me patentë.

 • Kompresor shumë efikas me rrotullim, i projektuar dhe i prodhuar në mënyrë specifike për përdorim me agjentin ftohës R-32
 • Teknologjia Bluevolution që arrin efikasitet superior energjie deri në A++ (SEER deri në 7,7), duke reduktuar kostot e përdorimit dhe ndikimin në mjedis
 • E qëndrueshme në çdo kusht të motit falë kalimeve të reja të agjentit ftohës dhe komponentëve elektrikë me ftohje të agjentit ftohës, instaluesit mund të presin më pak kërkesa për punë në terren
Sky_image_3.jpg
Bluevolution_logo_standard.png

Teknologjia Bluevolution

Gama Daikin Bluevolution përfshin agjentin ftohës R-32, agjentin ftohës më efikas në energji të disponueshëm në treg për aplikime të lehta komerciale.

I prezantuar nga Daikin në vitin 2014 në sistemet më të vogla split, përfitimet e njohura të R-32 përfshijnë:

 • Gjurmë të reduktuar mjedisore
 • Një potencial të ngrohjes globale GWP prej 68% më pak se agjentët e tjerë të zakonshëm ftohës të tillë si R-410A
 • Konsum dhe fatura të reduktuara të energjisë
 • Kosto mirëmbajtjeje të reduktuara sepse nuk nevojiten kontrolle vjetore të rrjedhjeve

Kalimi në teknologjinë Bluevolution dhe Sky Air A-series

Me teknologjinë e re të zëvendësimit të përfshirë në të gjitha njësitë Sky Air A-series, gama ofron një mënyrë shumë më të shpejtë, më të lehtë dhe më të besueshme për të zëvendësuar çdo sistem ekzistues me një zgjidhje të gatshme për të ardhmen për të gjithë fazën e heqjes nga qarkullimi të gazeve F.

 • Efikas në kosto dhe kohë, procesi i zëvendësimit kërkon vetëm ndërrimin e njësive të brendshme dhe të jashtme, duke ruajtur tubacionet
 • Kufizon ndërprerjet e mundshme dhe rezulton në një sistem që redukton në mënyrë të konsiderueshme konsumin dhe faturat

Zbuloni të gjitha detajet gjatë verës ose kontaktoni tani me Daikin

Sky_image_4.2.jpg