Skip to main content

Bojlerët me kondensim me gaz me montim në mur

Projektuar me teknologji inovative kondensimi për të siguruar ngrohje dhe ujë të ngrohtë të besueshme dhe efikase.

Pse të zgjidhni një bojler me kondensim me gaz Daikin?

Bojlerët e Daikin me kondensim me gaz janë opsioni më i mirë për individët që planifikojnë të zëvendësojnë një bojler ekzistues me një alternativë me efikasitet më të lartë energjie dhe me kursim në kosto. Gama jonë e bojlerëve me montim në mur u ofron përdoruesve më të mirën në komoditet, efikasitet energjie dhe besueshmëri.

bojler me performancë të besueshme

Performancë e besueshme

 • Modulimi i lartë përshtat fuqinë e djegësit për të arritur nivele të larta performance
 • Lidhje me Daikin Online Controller
 • Daikin Eye monitoron performancën e bojlerit të kombinuar
energji diellore

Efikasitet në energji

 • Përdorni lidhjen me energji diellore për të rritur energjinë e rinovueshme (e disponueshme për bojlerin e kombinuar dhe bojlerin vetëm me ngrohje)
 • Sistemi i djegies me përshtatje me gaz (Lambda Gx) ul kostot e energjisë duke rregulluar me efikasitet djegien e ajrit në ujë

Instalim dhe shërbim i thjeshtë

 • Të gjitha pjesët janë të aksesueshme nga përpara
 • Përmasat standarde dhe kompakte të IPX5D lejojnë që bojleri me kondensim me gaz të instalohet në dhoma të ndryshme, p.sh. në kuzhinë, banjë, dollap, etj.
dizajn me stil

Dizajn unik

 • Ndërfaqja elegante është tërheqëse për të gjithë përdoruesit
 • Teknologjia moderne takohet me dizajnin e lehtë në përdorim

Normë e lartë modulimi

Norma e modulimit automatik e përshtat fuqinë e djegësit për të siguruar funksionimin e pandërprerë dhe të vazhdueshëm të bojlerit tuaj me kondensim me gaz. Funksionimi i pandërprerë i sistemit nënkupton më shumë komoditet, rrezik më të ulët për avari të sistemit dhe mundësinë për të neutralizuar substancat e dëmshme nga emetimet që mund të shkaktohen gjatë djegies.

Normë e lartë modulimi

Teknologjia e kondensimit me gaz

Si funksionon

teknologjia e kondensimit me gaz

Efikasitet 93%

Bojlerët tradicionalë të kombinuar: avulli i ujit shkarkohet përmes tubit në fazën e avullimit dhe nxehtësia latente brenda avullit të ujit shpërfillet.

Efikasitet 109%

Bojlerët e kombinuar me kondensim me gaz: gazi në tub ndeshet me ujin që derdhet përpara se të shkarkohet. Për shkak të kësaj, çlirohet më pas nxehtësia latente brenda avullit të ujit.

 • Teknologjia Premix jep një djegie me efikasitet të lartë duke përdorur një ventilator me modulim për të përzier ajrin e djegies dhe karburantin përpara se të arrijë te djegësi (mikseri i ajrit/gazit).
 • Me djegien e 1 m3 gaz natyral, çlirohet 1,7 kg avull uji në gazin e çliruar si nxehtësi latente. Në vend që të dalë përmes tubit të shkarkimit, avulli i ujit që përmban nxehtësinë latente riciklohet dhe më pas rinxehet nga një shkëmbyes me dizajn unik.
 • Kondensimi formohet si rezultat i ftohjes së avujve të ujit në një temperaturë pak më poshtë se pika e kondensimit dhe më pas shkarkohen përmes një sifoni. Teknologjia e kondensimit e përdor lëndën djegëse me efikasitet për të siguruar kursime të larta në kosto dhe funksionim ekologjik me emetime të reduktuara.

Lambda Gx, sistemi përshtatës automatik i gazit

Sistemi i kontrollit Lambda Gx krijon kombinimin e përkryer të ajrit dhe gazit për të arritur kursime të larta energjie.

Lambda Gx, sistemi përshtatës automatik i gazit
 • Sistemi kontrollon sasinë e ajrit dhe gazit në mënyrë të pavarur bazuar në cilësinë e flakës (rryma e jonizimit).
 • Çdo luhatje në balancën e ajrit dhe gazit, (për shkak temperaturës së ajrit të jashtëm ose të cilësisë së gazit natyror), mund të zbulohet nga një rrymë jonizimi dhe mund të korrigjohet elektronikisht.
 • Për të arritur një proces efikas djegieje, gazi lëshohet gradualisht në mishelë derisa të arrihet raporti ideal mes gazit dhe ajrit. Ky funksion e zgjat jetëgjatësinë e shërbimit të pajisjes dhe redukton emetimin e gazeve të dëmshme në mjedis.

Daikin Online Controller

Aplikacioni Daikin Online Controller mund të kontrollojë dhe monitorojë statusin e bojlerit me kondensim me gaz dhe ju lejon të:

 • Monitoroni

  • Statusin e sistemit të ngrohjes
  • Konsumin e energjisë
  • Grafikët e konsumimit të energjisë
 • Programoni

  • Regjimin e funksionimit të temperaturës së vendosur me deri në 6 veprime në ditë për 7 ditë
  • Regjimin e pushimit
  • Regjimin intuitiv
 • Kontrolli

  • Regjimin e funksionimit dhe temperaturën e vendosur
  • Kontrolloni në distancë sistemin tuaj dhe ujin e ngrohtë në shtëpi
  • Produktet e palëve të treta dhe integrimin e shërbimeve me IFTTT

Shqyrtoni të gjitha produktet tona