Skip to main content

EWYT-B

Pompa e nxehtësisë R-32 me ftohje me ajër

Veçoritë e produktit

 • Agjent ftohës R-32 miqësor për mjedisin me Potencial të ulët të ngrohjes globale (GWP)
 • Produkt i nivelit të lartë në lidhje me efikasitetin në energji dhe gamën e funksionimit
 • Efikasitet maksimal i energjisë në treg për ftohje dhe ngrohje deri në 3,6 për EER dhe deri në 3,52 për COP në funksionim me ngarkesë të plotë (deri në 4,92 për SEER dhe deri në 4,06 për SCOP në funksionim me ngarkesë të plotë)
 • Gama e kapacitetit: 74 - 640 kW
 • Pompë nxehtësie me kompresor me spirale
 • 2 versione efikasiteti dhe 3 konfigurime të ndryshme për funksionim të heshtur
 • Regjimi i heshtur i ventilatorit e lejon përdoruesin të konfigurojë fashat kohore të detajuara, duke reduktuar shpejtësinë e rrotullimit dhe duke reduktuar si rrjedhojë emetimin e zhurmës
 • Një ose dy qarqe agjenti ftohës të pavarura me dy ose tre kompresorë ofrojnë besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Me telekomandën MicroTech IV, që ofron veçori të përparuara kontrolli
 • 2 struktura të ndryshme: Serpentinë paralele dhe Serpentinë me V të dyfishtë
 • Efikasitet energjie

  Pompa e re e nxehtësisë R-32 nga Daikin ofron nivelet më të larta të efikasitetit në treg, si në ftohje ashtu edhe në ngrohje.

 • Ekologjia

  Falë përdorimit të R-32 dhe niveleve shumë të larta të efikasitetit, kjo seri ofron emetimet më të ulëta direkte dhe indirekte të CO2.

Gama EWYT-B