Skip to main content

EWYA-DA

Mini ftohës me inverter me ftohje me ajër

Veçoritë e produktit

 • Zgjedhja e një produkti me R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt agjentin ftohës R-32 miqësor për mjedisin me Potencial të ulët të ngrohjes globale (GWP)
 • Produkt i nivelit të lartë në lidhje me efikasitetin në energji dhe gamën e funksionimit
 • Efikasitet maksimal i energjisë në treg për ftohje dhe ngrohje deri në 3,25 për EER dhe deri në 4,91 për COP në funksionim me ngarkesë të plotë (deri në 5,79 për SEER dhe deri në 4,82 për SCOP në funksionim me ngarkesë të plotë)
 • Kapaciteti varion nga 11 në 16 kW
 • Pompë nxehtësie me inverter
 • Kompresor me spirale Daikin
 • Kasë e re për njësitë e jashtme
 • Kontrollues i veçantë MMI-2 për instalim të brendshëm
 • Disponohen modele me një dhe me tre faza
 • Inverter

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me luhatje

  Kompresorët me luhatje kanë një fletë dhe rul të unifikuar me më pak pjesë të lëvizshme që prodhojnë dridhje dhe fërkim të ulët, arrijnë siguri dhe efikasitet më të lartë krahasuar me kompresorët tradicionalë rrotullues