Skip to main content

EWAA-DA

Mini ftohës me inverter me ftohje me ajër

Veçoritë e produktit

 • Zgjedhja e një produkti me R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell konsum më të ulët të energjisë falë efikasitetit në energji.
 • Produkt i nivelit të lartë në lidhje me efikasitetin në energji dhe gamën e funksionimit
 • Efikasitet maksimal i energjisë në treg deri në 3,25 për EER dhe deri në 5,79 për SEER
 • Kapaciteti varion nga 11 në 16 kW
 • Ftohësi inverter
 • Kompresor me spirale Daikin
 • Kasë e re për njësitë e jashtme
 • Kontrollues i veçantë MMI-2 për instalim të brendshëm
 • Disponohen modele me një dhe me tre faza
 • Inverter

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me luhatje

  Kompresorët me luhatje kanë një fletë dhe rul të unifikuar me më pak pjesë të lëvizshme që prodhojnë dridhje dhe fërkim të ulët, arrijnë siguri dhe efikasitet më të lartë krahasuar me kompresorët tradicionalë rrotullues