Skip to main content

Nexura

Ngroheni dhe ftoheni shtëpinë tuaj me modelin tonë të sapoprojektuar me pompë nxehtësie që kombinon konveksionin dhe ngrohjen me rrezatim.

bg-image

Ngrohja me rrezatim maksimizon komoditetin tuaj

Me shtypjen e një butoni, paneli i përparmë prej alumini i Daikin Nexura ngrohet njësoj si një radiator. Duke funksionuar me efikasitetin e energjisë së një pompe nxehtësie dhe duke ofruar komoditetin e një radiatori tradicional, Nexura kombinon ngrohjen me rrezatim dhe konveksion për të ngrohur shtëpinë tuaj brenda pak minutash.

Gjithmonë në kontroll
Gjithmonë në kontroll

Gjithmonë në kontroll

Shkarkoni aplikacionin Daikin Online Controller, lidhni Nexura me Wi-Fi dhe kontrolloni klimën tuaj kudo që të jeni. Është shumë e thjeshtë.

projektuar për qetësi të plotë
projektuar për qetësi të plotë

Projektuar për qetësi të plotë

Njësia funksionon me zhurmë të ulët deri në 19 dBA, dhe asnjëherë nuk do ta dëgjoni kur punon.

lidhje multi
lidhje multi

Për një ose më shumë dhoma; zgjedhja është juaja

Me sistemet Multi të Daikin, ju mund të lidhni deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme. Secila njësi e brendshme mund të kontrollohet individualisht.

bg-image

Dizajn minimal dhe modern

Dizajni elegant dhe linjat e bukura të Nexura integrohen në mënyrë të përkryer me enterieret moderne. Montuar poshtë në mur, e fshehur ose me qëndrim në dysheme, Nexura është kompakte dhe mund të vendoset në mënyrë komode poshtë një dritareje ose në hapësira të tjera të ngushta.

Efikas në energji

 • Furnizim me 80% energji të rinovueshme nga ajri dhe 20% energji elektrike
 • Teknologjia me inverter rrit kursimet e energjisë me 30%
 • Regjimi Econo redukton konsumin e energjisë me 30%
 • Për çdo 1 kW të përdorur, Nexura prodhon më shumë se 4 kW në ngrohje ose ftohje, që do të thotë se është 400% më efikase se një njësi tradicionale që prodhon 1 kW në ngrohje ose ftohje për çdo 1 kW të konsumuar
Teknologjia e inverterit
 • Panel me ngrohje me rrezatim

  Me shtypjen e një butoni, paneli i përparmë prej alumini ngrohet njësoj si një radiator tradicional dhe siguron ngrohje shtesë me rrezatim.

 • Ngrohje në dimër dhe ftohje në verë

  E furnizuar me energji të rinovueshme dhe e pajisur me teknologjinë me inverter të krijuar prej nesh, Nexura optimizon faturën tuaj të energjisë dhe ju ofron ftohje në verë dhe ngrohje në dimër.

 • Ajër i pastër dhe i shëndetshëm

  Filtri i purifikimit të ajrit të Nexura kap dhe heq grimcat mikroskopike të pluhurit, agjentët alergjikë, aromat, bakteret dhe viruset, duke e mbajtur ajrin tuaj të shëndetshëm dhe të pastër.

Produkte të ngjashme