Skip to main content

Gama Nepura – Daikin Emura

Optimizuar për ngrohje

Dizajni i tij flet vetë,
edhe në -30°C

bg-image

D O T ’ J U
M B A J N G R O H T Ë
N Ë D I M Ë R

Zgjidhja juaj e ngrohjes për Daikin Emura përfshin një njësi të brendshme me - montim në mur, telekomandë dhe njësi të jashtme. Çdo pjesë e vetme ndjek filozofinë e dizajnit të Daikin.

Kjo gjeneratë e tretë e Daikin Emura ka një dizajn të jashtëzakonshëm me linja të buta, veçori shtesë inteligjente dhe përvojë të përmirësuar për përdoruesin, duke e bërë atë edhe më të përshtatshëm për estetikën arkitekturore evropiane, standardet teknike dhe kërkesat tuaja.

bg-image

U N Ë J A M P R O J E K T U A R
T Ë K Ë N A Q
S Y R I N __

Po kërkoni një sistem ajri të kondicionuar që bashkon performancën dhe dizajnin më të mirë? Daikin Emura është zgjidhja e kontrollit të klimës që balancon në mënyrë të përsosur formën dhe funksionin. Dizajnuar dhe projektuar plotësisht brenda kompanisë sonë. Dizajn i bukur dhe inteligjent që i përshtatet enterierit tuaj: i fjalës së fundit, por me kosto të përballueshme dhe fitues i iF DESIGN AWARD dhe Red Dot Product Design Award 2022. Daikin Emura madje do t’i bëjë muret tuaja krenare!

Pompa juaj e nxehtësisë ajër-ajër për ftohje dhe ngrohje Daikin Emura përfshin një njësi të brendshme me montim në mur, telekomandë dhe njësi të jashtme. Çdo pjesë e vetme ndjek filozofinë e dizajnit të Daikin.

Kjo gjeneratë e tretë e Daikin Emura ka një dizajn të jashtëzakonshëm me linja të buta, veçori shtesë inteligjente dhe përvojë të përmirësuar për përdoruesin – duke e bërë atë edhe më të përshtatshëm për estetikën arkitekturore evropiane, standardet teknike dhe kërkesat e përdoruesit.

Dizajn i bukur

Zgjidhni dizajnin e jashtëzakonshëm që përshtatet me enterierin tuaj

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend dhe në çdo kohë

Efikasitet energjie

Ulni ndikimin tuaj dhe kurseni në faturën tuaj të energjisë

Linjat e lakuara

Ju krenoheni që jeni ndryshe. Edhe Daikin Emura. Falë panelit të lakuar të përparmë dhe të pasmë, njësia e brendshme ka një formë unike 3D. Linjat e lakuara i referohen rrjedhës së ajrit të harmonizuar, ndërsa krijojnë edhe një efekt vizual të këndshëm në enterierin tuaj.

illustration placeholder

Emocioni i lëvizjes

Lëvizja e panelit është unike për njësitë Daikin. Po çfarë të veçante ka lëvizja e panelit të Daikin Emura? Ai del përpara, pak me kënd, duke krijuar një linjë të re dinamike dhe të ndryshme hijeje në modalitetin e funksionimit. Qasja me kënd shton emocione të vërteta në lëvizjen e panelit.

Lojë delikate e hijeve

Panelet e lakuara të njësisë së brendshme krijojnë hije që e bëjnë Daikin Emura të vijë në jetë, ndërsa pompa e nxehtësisë e jashtme përdor hijet për të fshehur ventilatorin rrotullues.

illustration placeholder

Forma ndjek funksionin

Përveç linjave të lakuara dhe efektit tërheqës vizual, lëvizja e panelit të kondicionerit Daikin Emura rrit gjithashtu shpërndarjen e ajrit në të gjithë dhomën. Pra, deklarata e mirënjohur e dizajnit “forma ndjek funksionin” vlen vërtet për Daikin Emura. Çdo detaj i dizajnit është i mirëmenduar.

Dizajn i hollë

Ju dëshironi të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën në shtëpinë tuaj dhe nuk dëshironi që njësia juaj e ajrit të kondicionuar të tërheqë gjithë vëmendjen, apo jo? Daikin Emura është vetëm 90 cm i gjerë. Dhe falë dizajnit të tij të lakuar, njësia duket edhe më e hollë se sa është në realitet.

illustration placeholder

E disponueshme ne 2 ngjyra

DAIKIN EMURA FTXJ-AW E BARDHË MAT
DAIKIN EMURA FTXJ-AB E ZEZË MAT
bg-image

UNË JAM KËTU PËR T’JU DHËNË KOMFORTIN MË TË MIRË__

Forma ndjek funksionin... Kjo nuk është ndryshe për Daikin Emura. Zgjidhja e ngrohjes është gjithçka që ju nevojitet për të krijuar klimën e përsosur të brendshme dhe për të rritur ndjesinë tuaj të komoditetit në shtëpi, edhe në dimrin më të ftohtë.

Logjika e oxhakut

Sapo dhoma juaj të arrijë temperaturën e caktuar për shkak të një burimi dytësor të nxehtësisë, funksioni i logjikës së oxhakut fillon automatikisht. Daikin Emura ndalon ngrohjen, por ventilatori vazhdon të rrotullohet për të shpërndarë ajrin e nxehtë nëpër dhomë.

Përforcuesi i ngrohjes

Për të shtuar komoditetin tuaj, njësia e ngroh shpejt dhomën kur e ndizni, duke u siguruar që të arrihet më shpejt temperatura e caktuar.

illustration placeholder
Produkti Daikin FTXJ20A2V1BB

Sensori termik inteligjent

Daikin Emura përdor një sensor termik inteligjent për të zbuluar temperaturën e një dhome. Më pas e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë dhe të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të.

Shpërndarje e optimizuar e ajrit

Përjetoni komoditet të shkëlqyer në shtëpi. Efekti Coanda optimizon qarkullimin e ajrit për shpërndarje më të mirë të temperaturës në dhomë. Kur janë në regjimin e ngrohjes, fletët e drejtojnë ajrin poshtë, ndërsa në regjimin e ftohjes, ato e lëvizin ajrin lart.

Funksionim i qetë si pëshpërimë

Përjeto komoditet të shkëlqyer akustik. Ju vështirë se mund ta dëgjoni njësinë në modalitetin e funksionimit. Daikin Emura Stylish përdor një ventilator të projektuar posaçërisht për të optimizuar qarkullimin e ajrit për efikasitet më të lartë energjie në nivele të ulëta zhurme.

Cilësi më e mirë e ajrit

90% të kohës e kaloni brenda. Falë teknologjisë Flash Streamer, Daikin Emura kap grimcat e pluhurit, zbërthen alergjenët dhe largon aromat shqetësuese, duke siguruar ajër më të mirë dhe më të pastër. Ja se si Daikin Emura e mban shtëpinë tuaj të shëndetshme.

JAM GJITHMONË NË KONTROLL PËRVEÇSE KUR MË UDHËZONI NDRYSHE_

Daikin Emura është krijuar për të ofruar komoditet optimal kur jeni rrotull. Sigurisht, ju mund ta merrni lehtësisht kontrollin me një shtypje butoni ose një trokitje në ekran.

kontrolluesi
kontrolluesit

Kontroll i lehtë në përdorim

Kontrolloni klimën e brendshme me lehtësi. Telekomanda e Daikin Emura fokusohet në funksionet më të rëndësishme. Është kompakte dhe i përshtatet në mënyrë të përkryer dorës. Thjesht ngjiteni atë në mur me magnetin.

aplikacioni intuitive onecta

Aplikacioni intuitiv Onecta

Nuk jeni në shtëpi? Nuk ka problem. Me aplikacionin Onecta mund të menaxhoni lehtësisht zgjidhjen tuaj të optimizuar të ngrohjes me një prekje në ekran. Aplikacioni intuitiv në smartfonin tuaj ju jep akses të menjëhershëm në funksione të ndryshme, në mënyrë që të rregulloni lehtësisht cilësimet nga çdo vend dhe në çdo kohë.

Me kontrollin zanor (Amazon Alexa ose Google Assistant), ju mund të menaxhoni funksionet kryesore të tilla si regjimi i funksionimit, temperatura, shpejtësia e ventilatorit dhe shumë më tepër.

bg-image

UNË E PËRDOR ENERGJINË ME EFIKASITET_

Ju prisni që kondicioneri juaj të ketë performancë të mirë, edhe kur jashtë është jashtëzakonisht ftohtë. Mbështetuni te Daikin Emura për performancat më të mira në kategorinë e vet, me vlera të efikasitetit sezonal deri në A+++ në ngrohje (dhe ftohje). Kursim real energjie, edhe në temperatura deri në -30°C.

Produkte të ngjashme