Skip to main content

Shijoni ajrin e shëndetshëm brenda

Purifikuesit e ajrit Daikin garantojnë ajër të pastër, të shëndetshëm dhe të pastër.

Si e ndihmojnë purifikuesit e ajrit luftimin e polenit dhe alergjenëve në shtëpinë tuaj

Shtëpitë dhe ndërtesat janë të izoluara më mirë se kurrë. Kjo është një gjë e mirë, por gjithashtu do të thotë që pasi grimcat e këqija të ajrit dhe poleni të kenë hyrë në dhomë, ka mundësi që ju kurrë të mos i largoni ato. Purifikuesit tanë të ajrit janë zgjidhja perfekte për të përmirësuar cilësinë e ajrit brenda shtëpisë tuaj dhe për të minimizuar efektin negativ të polenit në shëndetin tuaj.

Cilat janë përfitimet e purifikuesve të ajrit?

Në ambiente të mbyllura, përqendrimi i grimcave dhe gazeve potencialisht të dëmshëm është ndërmjet dy deri në pesë herë më i lartë se jashtë. Purifikuesit e ajrit Daikin sigurohen që ajri brenda shtëpisë ose ndërtesës suaj të jetë më i pastër, i shëndetshëm dhe i pastër - duke rritur komoditetin dhe sigurinë në shtëpinë tuaj. Falë kësaj, tani mund të shijoni freskinë e ajrit të jashtëm, brenda.

Ajri i shëndetshëm dhe i pastër ofron një numër përfitimesh. Purifikuesit e ajrit largojnë polenin, kështu që vuani më pak nga alergjitë dhe infeksionet respiratore. Cilësia e përmirësuar e ajrit siguron një mjedis të shëndetshëm gjumi dhe aromat e pakëndshme filtrohen. Për më tepër, teknologjia Daikin Streamer çaktivizon mbi 99,9% të koronavirusit të ri (SARS-CoV-2).

Si e bën ndryshimin teknologjia Daikin Streamer?

Teknologjia unike e shkarkimit të Daikin Streamer dekompozon dhe heq alergjenët si myku, parazitët shtëpiakë dhe poleni së bashku me aromat e pakëndshme. Teknologjia unike Streamer lufton viruset duke prishur proteinat e tyre sipërfaqësore dhe më pas duke i shkatërruar ato përmes oksidimit për t'i bërë ato joefektive dhe të padëmshme.

Cili purifikues ajri është më i miri për ju?

Purifikuesi i ajrit me teknologji Streamer MC55W

Kompakt, efikas dhe i qetë falë konfigurimit të tij të ri dhe inovativ.
 • Ajër i purifikuar falë shkarkimit aktiv të joneve të plazmës dhe teknologjisë Flash Streamer
 • Filtër HEPA me efikasitet të lartë për të kapur edhe grimcat më të imëta të pluhurit
 • Niveli i zhurmës: deri në 19 dBA
 • Shpejtësia e purifikimit të ajrit: 330 m³/orë
 • I përshtatshëm për dhoma deri në: 78 m²*

* Zona e llogaritur sipas standardit NRCC-54013-2011 duke përdorur vlerën CADR të testuar sipas ANSI/AHAM AC-1-2015 dhe AHAM AC-1-2019

Purifikues ajri me krijim lagështie MCK55W

Lagështim dhe pastrim i ajrit në një
 • Lagështim dhe pastrim në një

 • Ajër i purifikuar falë shkarkimit aktiv të joneve të plazmës dhe teknologjisë Flash Streamer

 • Filtër HEPA me cilësi të lartë për të kapur grimcat e imëta të pluhurit

 • Niveli i zhurmës: deri në 19 dBA

 • Shpejtësia e purifikimit të ajrit: 330 m³/orë

 • I përshtatshëm për dhoma deri në: 78 m²*

* Zona e llogaritur sipas standardit NRCC-54013-2011 duke përdorur vlerën CADR të testuar sipas ANSI/AHAM AC-1-2015 dhe AHAM AC-1-2019

bg-image

Shijoni ajrin e shëndetshëm brenda

Purifikuesit e ajrit Daikin garantojnë ajër të pastër, të shëndetshëm dhe të pastër.