Skip to main content

Ku mund të na gjeni

Ne jemi në shtëpi, kudo që ju ndodheni. Në 16 vende të Evropës Qendrore dhe Lindore.

Daikin Central Europe

Një marrëdhënie e mirë me klientin ka të bëjë mbi të gjitha me besimin. Daikin Central Europe ofron Rrjetin më të madh Rajonal të Shitjeve dhe Shërbimeve në industrinë HVAC-R*, duke përfshirë Austrinë, Shqipërinë, Bosnjë dhe Hercegovinën, Bullgarinë, Kroacinë, Republikën Çeke, Hungarinë, Kosovën, Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut, Moldavinë, Poloninë, Rumaninë, Serbia, Sllovakia dhe Sllovenia.

* HVAC-R = Ngrohje, Ventilim, Kondicioner-Ftohje

Rajoni ynë

Ne jemi më shumë se 450 punonjës entuziastë në 16 shtete.

Ne jetojmë diversitet me më shumë se 20 kombësi.

Ne flasim më shumë se 20 gjuhë.

Ne bashkojmë 9 shtete anëtare të BE-së dhe 7 shtete jo anëtarë të BE-së.

Ne përfaqësojmë një markë globale që i njeh tregjet e saj lokale.

Ne bashkëpunojmë me 1600 partnerë (instalues dhe shpërndarës) në rajonin tonë.

 

Daikin Hungary Management
Andras Koczka, Deputy Managing Director and Balázs
Zuggo, Managing Director Daikin Hungary

Daikin Hungary since 1991

As part of Daikin Central Europe, Daikin Hungary has been grown rapidly in the past years in terms of our number of employees,  our turnover and our portfolio.

 

Facts & Figures 

 • More than 70 specialists meet our customer's requirements
 • More than 300 Daikin partners
 • More than 30 Home Comfort Expert partners
 • Own Service Team for large applications
 • Flagshipstore in Budapest since May 2020
 • Products, Solution and Service for a broad range of buildings sizes: from private homes and to big offices, from retail shops to large commercial and industrial buildings
 • 14,4 Mrd HUF turnover in Fiscal Year 2020 
 • Ranked top 3 in Hungary for all segments like splits, heatpumps, chillers and VRF systems
 • Daikin Hungary Sales Office since 1991 (named Climex at that time)

 

Daikin is a trusted brand in Hungary and we are very proud that the building and construction sector relies on our products, solutions and service resulting in numberous will-known references. With our flagshipstore in Budapest we are happy to additionally support end-consumers to realize their building and renovation projects with a strong network of professionals, installers and engineers at hand.

 

Harta e Daikin Evropës Qendrore

  Zyra qendrore e Daikin në Evropën Qendrore

Vjenë (Austri)

  Zyrat tona të Shitjes dhe Shërbimit

Austria, Bullgaria, Moldavia, Sllovenia (Vjenë), Kroacia, Bosnje-Hercegovina (Zagreb), Republika Çeke (Pragë), Hungaria (Budapest), Polonia (Varshavë, Poznan, Gdansk, Katowice, Krakov, Wroclaw), Rumani (Bukuresht) , Sllovaki (Bratislavë)

  Agjentët tanë të shitjeve dhe shërbimeve

Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Kosova (Gostivar, Maqedonia e Veriut), Serbi, Mali i Zi (Beograd, Serbi), Slloveni (Grosuplje)

  Magazinat tona

Austri (Enzersdorf an der Fischa), Bullgari (Sofje)

 

 • Familjet e produkteve

  Jeni duke kërkuar kondicionerë ose pastrues ajri, ventilim për shkallë të vogël deri në shkallë të gjerë, ftohës, pompa nxehtësie ose përgatitje me ujë të nxehtë? Frymëzohuni nga gama gjithëpërfshirëse e produkteve të Daikin.
 • Zgjidhje

  Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.
 • Shërbimi

  Si drejtues të tregut në kontrollin e klimës, ne ofrojnë shërbime të ndryshme suporti për të siguruar që sistemi të vazhdojë të ruajë rendimentin gjatë gjithë ciklit jetik.

Read our news 

Read our blog

Get inspired from references